Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú aki tetszik...

Van egy fiú aki tetszik nekem, néha bíztató jeleket ad néha nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Voltunk korcsolyázni egy nagyobb közösséggel és ő is ott volt, odajött hozzám és megfogtuk egymás kezét(úgy korcsolyáztunk) ,facebookon ha én írok ak jól elbeszélgetünk de ő nem ír rám, más lányokkal simán beszélget velem viszont olyan fura.. mit tegyek??

2014. ápr. 16. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
semmit, ne irj neki, aztán ha keres akkor mehet tovább de ha nem akkor hagyd a fenébe, gondolom több vasat is tart a tűzbe, és te is csak a valahanyadik vagy a rangsorban...
2014. ápr. 16. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, h azt mondták róla, h nagyon félös..
2014. ápr. 16. 18:54
 3/4 PaperRabbit válasza:
Én nem vagyok az a nagy önbizalommal teli srác de facebook-on üzenni valakinek nem vesz igénybe túl sok bátorságot főleg ha már beszélgettek egy ideje.Amúgy keress rá neten hogy milyen tipikus jelei vannak ha akar valamit.Nem mindig de általában bejön.
2014. ápr. 16. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Említsd meg neki, hogy ő is írhat rád.
2014. ápr. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!