Van egy fiú aki tetszik nekem, néha bíztató jeleket ad néha nem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Voltunk korcsolyázni egy nagyobb közösséggel és ő is ott volt, odajött hozzám és megfogtuk egymás kezét(úgy korcsolyáztunk) ,facebookon ha én írok ak jól elbeszélgetünk de ő nem ír rám, más lányokkal simán beszélget velem viszont olyan fura.. mit tegyek??2014. ápr. 16. 18:46
1/4 anonim válasza:
semmit, ne irj neki, aztán ha keres akkor mehet tovább de ha nem akkor hagyd a fenébe, gondolom több vasat is tart a tűzbe, és te is csak a valahanyadik vagy a rangsorban...
2/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, h azt mondták róla, h nagyon félös..
2014. ápr. 16. 18:54
3/4 PaperRabbit válasza:
Én nem vagyok az a nagy önbizalommal teli srác de facebook-on üzenni valakinek nem vesz igénybe túl sok bátorságot főleg ha már beszélgettek egy ideje.Amúgy keress rá neten hogy milyen tipikus jelei vannak ha akar valamit.Nem mindig de általában bejön.
4/4 anonim válasza:
Említsd meg neki, hogy ő is írhat rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!