Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet jeleket adni egy...

Hogyan lehet jeleket adni egy fiúnak, ha tetszik nekem és úgy érzem, én is neki?

Figyelt kérdés

Milyen jelekre gondoltok? Képtelen vagyok bármire...

Mindig köszön, én is neki, mosolygok, amikor beszélünk, olyankor is kedves vagyok, mosolygok, de nem tudom, mit lehetne még. Ismerősök szerint így is lerí rólam, hogy tetszik, nem értik, hogy nem veszi észre.

Segítsetek kérlek! :)

2014. febr. 20. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pl olyan jelekre, hogy megmondod, hogy tetszik neked. Ha már ennyire nem veszi észre. Nem ördögtől való nőnek lépni.

Amikor beszélgetek nőkkel, mindegyik intenzíven mosolyog. Többnyire alapjáraton. Ha minden nő intenzíven mosolyog rád, egy idő után nem tudod megkülönböztetni a valós szándékot a vélt szándéktól.

2014. febr. 20. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen az első jel a mosoly.

A második, jelzed neki, hogy kellemes vele a társalgás, pl. ha suliba jártok és kezdődő óra szakítja meg a beszélgetéseteket, akkor mondhatod neki, hogy ezt folytathatnátok következő szünetben. Beszélgetés közben szemkontaktus, távolság csökkentése, bár ez fiatal tapasztalatlan srácot még zavarba tud hozni, ha ezt érzed, akkor finoman.

Érintsd meg akkor, amikor ez természetes, mondjuk szemébe lógó vagy elfeküdt hajának elsimítása, elálló ruhadarabjának megigazítása.

Ebből gyámoltalanabb srác is érezni fogja, hogy ennyi bátorságot ő is megengedhet magának, és ha közelségét, egy-egy érintését nem utasítod el, akkor ha nem hülye, tudni fogja hogy van esélye Nálad.

2014. febr. 20. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Utalj arra beszélgetés közben,hogy milyen jó vele lenned.
2014. febr. 20. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Második megoldása tökéletes. Ment a pacsi.

27f

2014. febr. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!