Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak a srácnak, aki...

Mit írjak a srácnak, aki tetszik, de még nem beszéltünk?

Figyelt kérdés

Egy középsuliba járunk. Ő 18 vagy 19, én 15. Mindig szemezünk a folyosón és valószínűleg észre vette, hogy mindig zavarba jövök ha rám néz....

Bejelöltem fb.-on és vissza is jelölt, de itt megállt a tudomány :///

Félek, hogy lepattint és akkor elég kínos lenne a suliban(volt már rá példa sajnos)...

2014. ápr. 16. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress valakit a saját korosztályodban, ehhez mit szólsz?
2014. ápr. 16. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez a helyzet!!:(
2014. ápr. 16. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

hát írj rá hogy

te: szia

ő: szia

te: mizu? :) sokszor látlak a suliban és szimpatikusnak tűnsz, bocsi ha nyomulosnak érzed nem az a szándékom, csak szeretnélek megismerni,ha nem gond.

erre valami olyasmi lenne a jo válasz hogy: persze nem gond, énis láttalak már te is szimpi vagy...

és a tobbi már adja magát, kérdezgesd mit szeret és azzal a témával kapcsolatban valamit aztán lesz ami lesz, majd kialakul :) ha esetleg valami szar indok miatt nem érne rá beszéllgetni ugy koszonj el hogy oké majd írj ha gondolod. ha bejosz neki vagy valami akkor írni fog, ha tobbet nem jelentkezik gondolom sejted :) remélem segítettem, sok sikert ;)

2014. ápr. 16. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Bökd meg bmeg!
2014. ápr. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!