Aurora117 kérdése:
Bejelöltem a srácot facebookon, aki nagyon tetszik, de még nem is beszéltünk egyszer se. Nem jelöl vissza. Nagyon elszúrtam?
Figyelt kérdés
Még egyszer se beszéltünk, de szinte minden gondolatom körülötte kering, ha meglátom a folyosón, elkezd verni a szívem, nehezebben lélegzem, ha a közelembe jön zavarba jövök. Nem tudom egyáltalán lenne esélyem nála (mondjuk valószínüleg jövőre modellkedni fogok, csak tavaly nem sikerült bejutnom az Atrractivehoz). Jaaaaajjj, ez nagyon szar. Segítsetek lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2013. nov. 5. 21:52
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem vette észre.
2/10 anonim válasza:
"elkezd verni a szívem, nehezebben lélegzem"
A pánikroham minden tünetét produkálod.
4/10 anonim válasza:
Talán adj jeleket neki,hogy tetszik neked..mosolyogj rá stb.Értelmesebb lenne mint neten szenvedni utána.Egyébként meg attól,hogy modellkedni fogsz nem biztos,hogy bejössz minden pasinak..
5/10 anonim válasza:
hát a bejelölésen nem tudom mit lehet elszúrni, bár bízok a mai fiatalság találékonyságában
6/10 anonim válasza:
rettenetesen ... rossz szögben nyomtad be a bejelölés gombot
7/10 A kérdező kommentje:
Najóvan xddddd
2013. nov. 17. 12:22
9/10 A kérdező kommentje:
nem,sajnos még nem :((((
2013. nov. 18. 14:08
10/10 anonim válasza:
Velem is ez volt. Írtam neki egy üzenetet, hogy "nem jelölsz vissza:/", visszaírt, hogy bocsi és visszajelölt. Azóta lájkolta is a képeimet és köszönünk egymásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!