Van egy srác aki nagyon tetszik egy ideje, egy suliba járunk, de még sosem beszéltünk, a nevemet tudja facebookról, de ennyi, nem tudom hogy közeledjek felé, mert nem akarom hogy nyomulósnak higgyen. Valaki segítene?
Szerintem öltözz be spártainak, és rohand le. Annak senki se mert majd nemet mondani :D
Amúgy próbálj meg pl. háziban segíteni neki, ha tudod, hogy abból nem jó, vagy kérd meg, hogy segítsen ő valamiben. Egyébként egyidős veled? Mert akkor még könnyebb a házi-téma.
Itt egy hasonló kérése nem egészen 80 perccel ezelőttről!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Köszönöm a válaszokat:) Hát igen.. szerintem valóban spártainak öltözök be, teljesen ésszerű.:D
Egyébként odamennék hozzá csak nem merek, mert komolyan még egy szót sem beszéltünk! és nem tudom mit szólna, meg azt sem hogy én mit mondanék..
Suli után maradj ott tovább suliban ha esetleg ő is, talán kevesebb "kívülállóval" könnyebb a beszélgetés. (?)
Egyébként velem madarat lehetne fogatni ha egy ismeretlen lány már csak köszönne nekem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!