Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác aki nagyon...

Van egy srác aki nagyon tetszik egy ideje, egy suliba járunk, de még sosem beszéltünk, a nevemet tudja facebookról, de ennyi, nem tudom hogy közeledjek felé, mert nem akarom hogy nyomulósnak higgyen. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Ráírni facebookon nem akarok. Nincs valakinek valami már bevált ötlete, ahogy megismerkedett valakivel? és most persze nem olyanra gondolok, hogy szimplán odament hozzá. Előre is köszi:) 15/L
2013. okt. 29. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért? Mi a baj azzal, ha odamész hozzá?
2013. okt. 29. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig az lenne a legegyszerűbb ha odamennél hozzá. Esetleg buszon/vonaton/csapatszállító repülőgépen stb. mellé ülnél és beszédbe elegyednétek.
2013. okt. 29. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Flörtölj vele, nem esz meg :D Amugy ha igazán helyes srác nem fog viszautasítani, vagy csak nagyon finoman fog.
2013. okt. 29. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem öltözz be spártainak, és rohand le. Annak senki se mert majd nemet mondani :D

Amúgy próbálj meg pl. háziban segíteni neki, ha tudod, hogy abból nem jó, vagy kérd meg, hogy segítsen ő valamiben. Egyébként egyidős veled? Mert akkor még könnyebb a házi-téma.

2013. okt. 29. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
*mer
2013. okt. 29. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt egy hasonló kérése nem egészen 80 perccel ezelőttről!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. okt. 29. 20:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Hát igen.. szerintem valóban spártainak öltözök be, teljesen ésszerű.:D

Egyébként odamennék hozzá csak nem merek, mert komolyan még egy szót sem beszéltünk! és nem tudom mit szólna, meg azt sem hogy én mit mondanék..

2013. okt. 29. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Suli után maradj ott tovább suliban ha esetleg ő is, talán kevesebb "kívülállóval" könnyebb a beszélgetés. (?)

Egyébként velem madarat lehetne fogatni ha egy ismeretlen lány már csak köszönne nekem :DD

2013. okt. 29. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!