Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meddig mehetek el, meddig nem...

Meddig mehetek el, meddig nem számítok nyomulósnak?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akivel monstanában jóban lettünk. Nekem nagyon bejön, többet szeretnék.

Szokott simogatni, kedves velem, azt mondta másnak, hogy engem bír a legjobban a lányok közül, stb.

Viszont én ezt nem veszem készpénznek, szóval nem gondolom, hogy biztosan bejövök neki.

Milyen gyakran kereshetem?

Milyen gyakran, és mit küldhetnek neki snapchaten ( képküldős app. )

?

Szóval ha megkérdezem tőle, hogy hogy van, akkor vajon "wtf?" fejjel fogja nézni az üzenetet, mert hogy én miért érdeklődöm iránta ennyire?

Vagy ez nagyon ember függő?

Szóval egy átlagos srác meddig nem tartja nyomulásnak, ha egy lány érdeklődik iránta?

2014. ápr. 16. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, ha bejosz neki akkor ugyis orulni fog neki akárhányszor írsz. szerintem esténként amikor ha otthon van ráírsz aztán elbeszéllgettek aztán 2-3 alkalom után már várhatod hogy ink o írjon. ha bejosz neki írni fog :) aztán majd kialakul :)
2014. ápr. 16. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
12 vagy?
2014. ápr. 16. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Valami kifogásolhatót találtál?
2014. ápr. 16. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a választ!:)
2014. ápr. 16. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
tedd egyértelművé, hogy tetszik neked, máshogy nem fog menni. úgy ne nyomulj rá, hogy ne írj rá minden nap facebookon, ne küldj neki sms-t hülyeségekről, ne lógj rajta állandóan stb. de feltétlen érdeklődj róla, flörtölj vele, mutasd meg a testbeszédeddel hogy tetszik neked. ha ő ezt visszatükrözi az jó, akkor előbb-utóbb elhív majd randira :) ha nem, vagy leállít, akkor hanyagold.
2014. ápr. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!