Egy lány hányszor írhat rá egy fiúra egymás utáni napokon, hogy még ne tűnjön nyomulósnak? 16 L
Tetszik egy srác, de mindig én írok neki. Már egy hete csak én írtam rá, és már nem merek. Hogy tudhatnám meg, hogy nem megyek az idegeire vele? Válaszolni válaszol,jól elbeszélgetünk, csak éppen nem kezdeményez beszélgetést.
Fiúk válaszát várnám! Mit gondoltok az ilyen lányokról? Vagy ez mit jelent nálatok?
És élőben is szoktunk beszélni!
16 L
Há'm húsz.
Ez a jogszabályban meghatározott mennyiség, ennél többször nem írhatsz rá.
Keresd továbbra is. Ha érdekled, előbb-utóbb megszokja a beszélgetéseket és később ő is fog keresni.
Ha nem érdekled, akkor majd szól. Ha nincs töke szólni, akkor meg így járt.
Akkor egy normális válasz: nincs ilyen mennyiség. Ha irritáló valaki, akkor heti 1 is sok. Ha egy jófej csaj, akivel jó beszélgetni, akár naponta ötször is írhat.
Ha meg egy sima "ráírok csak úgy" kiidegeli, akkor már bocs, de amúgy sem lenne nála sok értelme próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!