Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet egy férfi szívét...

Hogy lehet egy férfi szívét meghódítani úgy, hogy ne tartsa a nőt nyomulósnak? Nagyon kérlek értelmes válaszokat írjatok. ( többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel egy munkahelyen dolgozunk kb 2 hete folyamatosan keresi a társaságom,és nagyon segítőkész velem. Mindig azt lesi, hogy mikor tud a közelemben lenni. Úgy érzem tök jól elvagyunk, és úgy gondoltam, hogy meghívom egy vacsorára nálunk, hogy érezze a törődést és, hogy fontos nekem. Azt érzem, hogy vele eltudnám képzelni az életemet. Egyébként azt látom rajta, hogy kicsit sok csalódás érhette az életben, és azt tapasztalom, hogy lehet fél is egy új kapcsolattól Tehát ti hogyan csinálnátok, hogy minden jól haladjon?

2014. ápr. 16. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Süss neki sütit (valamilyen ürüggyel, szülinap, névnap, otthon maradt a hétvégéről), ez egy nagyon jó kezdés.

UTÁNA VISZONT NE CSINÁLJ SEMMIT! Legyen már annyira férfi, hogy egy kicsit szedje össze magát. Legyél vele kedves, ha érdekled, úgy is el fog hívni valahová (esetleg jegyezd meg, hogy szeretsz korcsolyázni, ilyenek).

Sok sikert 27/F

2014. ápr. 16. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
1 válaszoló :) Nagyon köszönöm, ez tök jó ötlet! :) De ha már meghívtam vacsorára nálunk akkor az is elég? Szóval akkor külön nem kell meg lepnem pl sütivel?
2014. ápr. 16. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:

áprilisban korcsolyázni:D ez meg hogy jutott eszedbe?

egyébként jó tanács.

2014. ápr. 16. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugy értettem, nem kellene rögtön meghivnod magadhoz vacsorázni,elég lenne egy kis süti... azt a többit kivárni, hogy a srác meghivna-e valamerre, esetleg bátoritásként még annyit mondj, hogy mit szeretsz csinálni, hova mennél szivesen. De ha már meghivtad vacsorázni, akkor majd alakul.
2014. ápr. 16. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem tartom jó ötletnek, hogy meghívd vacsorázni, az nagyon nyomulós, engem zavarna. Mondom, szedje össze magát. Süti elég lesz, vidd be a munkahelyedre és kínáld meg. Találd már fel magad kislány. :) (1. voltam)
2014. ápr. 16. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Huhhh kedves 1 válaszoló nagyon igazad van, egyébként tegnap akartam is be vinni neki sütit, de valamiért azt gondoltam, hogy lehet ebből nem jönne rá, hogy engem is nagyon érdekel ő. Azaz igazság, hogy tényleg álmaim férfiát látom benne, és nagyon szeretném nem nyomulósan a tudtára adni.
2014. ápr. 16. 19:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Szóval azért is tartom jó ötletnek a vacsorát, mert ahol dolgozunk ő bent lakik és az nap nem lesz főzés.
2014. ápr. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!