Nincs véletlenül itt egy értelmes, rendes férfi, akivel lehet beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni,és unatkozok. :/
22/L
2013. dec. 11. 01:01
1/12 anonim válasza:
Itt vagyok, bár tekintve, hogy holnap 11kor vizsgázok, nemtom mennyire vagyok értelmes, hogy még itt vagyok...:D
21F
2/12 anonim válasza:
Beszélgethetünk, írj egy üzenetet!
3/12 anonim válasza:
szia :)
én 21/N vagyok, de én sem tudok aludni.
5/12 GentLnazi válasza:
Szerintem ez illene rám,csak a férfitől vagyok messze,se fix munka se saját lakás és még 1-2év hiányzik is hozzá,de beszélgetni beszélgethetuk .
7/12 anonim válasza:
én pszichiátriára és dühterápiára járok, de ezektől eltekintve normális vagyok, van kedved találkozni valahol budapesten?
21f
8/12 GentLnazi válasza:
Az értelmet nem zárja ki az ha valakinek düh kezelési problémái vannak xD szal ne legyetek előítéletesek
9/12 anonim válasza:
Vannak itt normális pasik. Egy biztosan! :) (31, F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!