Milyen országba, területre menjek a Földön, ahol én számítok egzotikumnak a kinézetem alapján és ezért relatíve könnyebben kaphatom meg a helyi nőket, mint itthon?
Lehet menni Dél-Amerikába, Törökországba (barna bőrű nők), Vietnamba, a Fülöp-szigetekre (barnább bőrű ázsiai nők), Japánba (fehér bőrű ázsiai nők).
190+ cm magas, szőke, kisportolt testű srác vagyok, világos bőrrel.
Lehetne még menni négerek és arabok által lakott országba is, de ott nehezebb megkapni a nőket és a testi épségem is jobban félteném, szóval a fentiek maradtak lehetséges opcióként.
Te hova mennél?
A legtöbb ázsiai országban jellemzően alacsonyak és vékonyak a férfiak, aránylag kicsi farokkal. Szóval ezeken a helyeken várhatóan tarolni fogsz, ha van egy kis humorérzéked meg nyelvtudásod.
Dél-Amerikában mire számítasz? Az ottani nőknek szerintem van annyi tartásuk, hogy csak azért mert valaki külföldi, ne hagyják magukat befűzni.
"csak mert külföldi"
Ennél többel is tudok operálni. Most sem vagyok egy béna lúzer a nőknél (persze mindig van honnan hova fejlődni, de inkább a felső 20-30%-ba teszem magam).
Sok néger csávót látok és beszéltem is egy párral. Természetesen ők is nőket kúrni jönnek Magyarországra (top 3 ok között van ez). De ők is képesek a saját országuk nőit lefektetni. Nyilvánvaló számomra, hogy aki a saját kultúrája, országa nőivel sem boldogul, az máshol nem lehet sikeres.
Dél-Amerika sem egy országból áll. Olvastam angol nyelvű fórumokon rengeteg embertől, hogy az argentin nők például elképesztően nehezen kaphatóak. De Brazíliában pedig a nők nőiesek kívül-belül, szépek és kölcsönös vonzalom esetén hamar lehet velük szexelni.
Tényleg minden felsorolt nagyon jó hely, ezért is nehezen tudok választani. Egyébként végiggondolva most annyira szűkült a kör, hogy vagy Dél-Amerika, vagy Vietnam, Fülöp-szigetek. (Kicsit tartok tőle, hogy Törökországban is túl tradicionális a társadalom, Japánban viszont attól, hogy túl "modern" és gazdag. Szóval egy átlag viet nőt könnyebb megkapni, mint egy átlag japánt.
Kínába menj, Kínában annyi nő van mint a nyúlsz@r. Szét fognak szedni, csak bírd energiával.
És mivel európai vagy a kínai bárokban ingyenes a belépésed és a fogyasztásod, mert a tulajnak ez egy értékes reklám hogy az ő bárjába járnak az európai turisták, emiatt oda özönlenek a helyiek is.
Az a menő hely ahol európaiak mulatnak.
6:
Kínában úgy tudom pont a nőhiány a baj. Az egykepolitika miatt a szülők, ha már választhattak, egyetlen gyereknek fiút csináltak. Emiatt a fiatalok között (18-30) már most 20-30 millióval több a férfi, mint a nő.
Persze úgy is nézhetjük hogy a kínai csávók előtt lehet, hogy esélyesebb vagyok. Bár ezt nem lehet tudni. Van olyan kultúra, ahol a helyi férfiakat jobban preferálják a helyi nők.
7:
Dél-Koreáról sok "rosszat" olvastam ilyen téren. Az egyéjszakás kaland szinte nem létezik és a nőket nem lehet gyorsan (pár randi után) lefektetni, mint ahogy számomra normális.
Az éjszakai életben nagyon érvényesül az egzisztencia és a jó kapcsolatokkal való rendelkezés.
8:
Japán: Talán :)
Más kultúrák nagyon eltérőek lehetnek ahhoz képest, mint amit mi itt megszoktunk Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!