Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen országba, területre...

Milyen országba, területre menjek a Földön, ahol én számítok egzotikumnak a kinézetem alapján és ezért relatíve könnyebben kaphatom meg a helyi nőket, mint itthon?

Figyelt kérdés

Lehet menni Dél-Amerikába, Törökországba (barna bőrű nők), Vietnamba, a Fülöp-szigetekre (barnább bőrű ázsiai nők), Japánba (fehér bőrű ázsiai nők).

190+ cm magas, szőke, kisportolt testű srác vagyok, világos bőrrel.

Lehetne még menni négerek és arabok által lakott országba is, de ott nehezebb megkapni a nőket és a testi épségem is jobban félteném, szóval a fentiek maradtak lehetséges opcióként.

Te hova mennél?

2014. márc. 26. 13:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Te valamit nagyon félreértettél. Nem azért megyek majd más országokba, hogy kur-.vázzak. Úgy dugok nőkkel, ott is, ahogy itthon is: Anyagi ellenszolgáltatás nélkül, pusztán a vonzerőmre és a kinézetemre hagyatkozva. Elérni hogy akarjon szexelni velem egyszerűen azért, mert kíván szexuálisan.

+Afrika biztonságilag nem túl jó hely. Plusz az arabok északon nagyon védik a nőiket, délen pedig a négerek azt gondolom úgy szintén. Ott nem csak háborognak/hápognak magukban a helyi férfiak, hogy az idegenek a helyi nőkkel dugnak, mint a fehér férfiak Európában, hanem megölik, megverik őket rendesen. Persze nem mindenkit minden esetben, de Afrikában nem lehet a nyugati fajta agglegény életmódot élni veszélyek nélkül, pláne ha nem olyan színed van mint a helyieknek.

Olyan helyekben gondolkozom, amik azért még nem szuper gazdagok (Észak-Amerika, Nyugat-Európa), de nem is szuper csórók (Afrika, Közép-Ázsia). A lényeg az legyen, hogy már átvették a nyugati kultúrát, életmódot annyira hogy pl. a nőik tömegekben nem bánnak idegen férfival lefeküdni, de még annyira nem vették át a nyugati kultúrát, hogy a nőik elnőietlenedtek volna, mint a nyugati nők jó része.

Ilyen helyek most a világban főleg Kelet-Európa (Mo. is) Dél-Amerika és a Távol-Kelet bizonyos országai. Ezekre szűkítettem le a lehetséges helyeket.

2014. máj. 23. 12:28
 12/12 anonim válasza:
Menj Oroszorszagba, ha kicsit is jo az anyagi helyzeted
2018. márc. 19. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!