Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha csak a tini...

Mit tegyek, ha csak a tini lányok teste vonz, de a személyiségük inkább taszít? 16f

Figyelt kérdés
Mármint annyira buták, éretlenek, csak a testük van megérve és még, hogy alányok hamarabb érnek, ugyan már csak a testük olyan, mint egy igazi nőé és hát sajnos ez a nagy előnyük és sajnos nekem is csak emiatt jönnek be jobban, mint egy idősebb nő, na meg azért, mert még kisfiú vagyok, sajnos. De csak testileg, fejben én már rendes barátnőre vágyom, nem csak dugásra, de ilyen lányokkal nekem már nincs kedvem beszélgetni sem, annyira gonosz, felszínes, menőzó lények.
2014. ápr. 15. 18:13
 1/6 anonim válasza:
Várj még pár évet, addig meg "a sorsod a kezedben".
2014. ápr. 15. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ja, ez tényleg ciki. Elég sok az értetlen plázacica qrva.
2014. ápr. 15. 18:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretek nyafogni, de ezt már muszáj kiírnom magamból. Legutóbb is egy ilyen lány elkezdett ok nélkül sértegetni és én hiába mondtam meg neki, hogy ő milyen defektes személyiség, még neki állt feljebb, annyira buták és annyira nem értik, hogy nem minden fiú fog elájulni tőlük csak nagy csöcsük van például. Katasztrófa, hogy folyton ilyenekkel kell ismerkednem, mert hát a fiúnak kell kezdeményezni a lányok meg csak élvezik a sok bepróbálkozót. Ja és ez a csaj még csak nem is fullos cicababa a nagy csöcseit leszámítva egyszerű külsejű lánynak tűnt, azért is írtam rá, hátha jobb fejek ezek a kevésbé kikent, átlagos külsejű lányok.
2014. ápr. 15. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne altalanositsunk!!! En is mondhatnam hogy "a fiuk hulye pawak" de nem teszem mert nem ismerem az osszes fiut...
2014. ápr. 15. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok. Nekem is vannak olyan osztálytársaim akik 10 kg vakolatot tesznek a fejükre és direkt vesznek fel átlátszó felsőket hogy a melltartó kilátszódjon. Ez ilyen. Szerintem is szánalmasak de az a baj hogy minden veled egykorú srácnak ők jönnek be én meg például senkinek pedig nem vagyok csúnya (de nem vagyok egy szépségkirálynő vagy ilyesmi) és deszka sem vagyok csak valamiért ők feltűnőbbek. Sajnos ez csak később változik. Hidd el én is várom hogy megjöjjön a veled egykorú fiuk esze. :)
2014. ápr. 15. 18:43
 6/6 anonim válasza:
Ha egyszer valaki ku...va lesz, az az is marad sajnos. Kevesen változnak. Szóval korán kell megismerned valakit,hogy ne válljon azzá. Ma a csajok többsége ilyen, és egy normális nő olyan mint a lottó főnyeremény. Nagyon ritka. Bár kicsi az esélye de van néhány csaj aki hajlandó változni, ha ilyet kifogsz azse rossz. Szóval jó keresést!
2014. ápr. 15. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!