Fiúk! Mért van az hogy a legtöbb jóképű pasi bunkó, míg a rendesek meg nem mindig helyesek?
Figyelt kérdés
Rendes válaszokat kérek léci, csajok véleménye is lehet. Elsősorban tizenévesek.2014. ápr. 11. 18:32
1/17 anonim válasza:
Én jóképű vagyok és rendes csak sörhasam van. :D
2/17 WheneverYouWant válasza:
Mert a helyes pasiknak nem létszükséglet hogy rendes legyen a nélkül is lesz csaja. Viszont aki nem néz ki jól annak muszály hogy rendes legyen mert nincs más amivel csajt tudna fogni.
4/17 anonim válasza:
én jóképüvagyok, izmos, és rendes, és helyes...ezért nemkellek senkinek :/
5/17 anonim válasza:
A választ magatokban keressétek. A fiúk főleg a lányok igényeik szerint alakítják a stílusukat.
6/17 anonim válasza:
A kevésbbé helyes pasik a modorukkal kompenzálják külső "hiányosságaikat", míg egy jóképű pasinak erre nincs szüksége :)
8/17 anonim válasza:
Bár nem tizenéves vagyok már. De én azért vagyok bunkó, mert az, hogy helyes vagyok, sok lánynak azt jelenti, hogy "akkor rámászok és bsztatom, mert olyan édi pofa"...-> Bunkónak kell lennem! Ez nem választás kérdése, hanem muszáj egyszerűen, különben körbeadnak, mint egy békepipát. (és az borzasztó kín) :D
9/17 anonim válasza:
Ez velem is így van . Szerintem a természetünkből adódik vagy nem tudom . 14 f
10/17 anonim válasza:
lányokkal is így van sajnos. Aki külsőre nem tetszik igazán az annyira jófej és olyan jól érzem magam vele.
Aki meg külsőre lélegzetelállító az meg gyökér és sok asshole páwa fiúbarátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!