A tini lányok miért tartanak rondának, ha még egy négert is helyessnek tartanak a sötét bőrével, vastag orrával, akkor én miét nem vagyok elgé jó? Tán a fehér bőröm a baj vagy, hogy nagy az orrom?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 21:15
3/10 anonim válasza:
Szia küldj képet én imádom a nagy orrot!!!
5/10 anonim válasza:
Csak én vélek felfedezni a kérdésben 2 rasszizmusra eredeztethető dolgot?
6/10 anonim válasza:
5-ös
Na és akkor? Magunk között vagyunk, nincs abban semmi.
7/10 anonim válasza:
Én némi irigységet inkább. Ugyebár a négereknek valamilyük nagyobb... a kérdező szerintem ki lett kosarazva, vagy csak egyszerűen irigykedik a "lószerszámra" :)
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam más rondát felhozni, nekem nincs rondább egy fekánál, sajnálom, de tényleg nem látok bennük semmi szépet, nem bántani akarom őket. De ha egy néger feje elmegy nekik, akkor az enyémmel mi bajuk van?!
2014. ápr. 12. 21:39
9/10 anonim válasza:
Én is ronda vagyok azért sem kellek senkinek... A GYIK-es lányoknak pedig ne küldj képet, mert csak azért kérnek, hogy nevessenek rajta... F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!