Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti küldenétek egy jó haverotok...

Ti küldenétek egy jó haverotoknak meztelen képet ha megkérne rá?

Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve ismerjük egymást de csak 1 éve lettünk nagyon jóban. Tudja hogy többet érzek iránta és többet is szeretnék mert elmondtam neki , de ő mindig azt válaszolja hogy nem tud ilyenekről beszélni. Többször megakartam vele szakítani a kapcsolatot de mindig rábeszélt hogy ne mert jó barátok attól még lehetünk. Most meg odáig jutottunk hogy képeket kér mert akkor pozitívan növök az ő szemében és az nekem jó. Nem tudom mitévő legyek mert egy lánynak legyen már tartása viszont egyszer élünk és kalandként is fel lehet fogni a dolgot. Ti mit tennétek?
2014. ápr. 15. 15:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Sokkal nagyobb szégyen, ha egy lány küld magáról meztelen képet, mint egy pasi.

Meg mi a garancia rá, hogy küld?

Ne legyél már ennyire a hormonok által vezérelt idióta.

Nem érted meg,hogy csak át/meg akar b*szni?

Áh...úgy is küldeni fogsz neki képet, de hát akkor megérdemled az azutáni szenvedésed.

2014. ápr. 15. 15:47
 22/29 anonim válasza:

20-asnak sajnos igaza lehet. Kérdező, hidd el, van élet olyan férfiak nélkül is, akik lenéznek.

Szar helyzet, hogy sajnos ma már a lányok keresik a fiúk kegyeit és nem fordítva, de közben próbálják magukat kétségbeesetten meggyőzni arról, hogy igenis van méltóságuk...

2014. ápr. 15. 15:47
 23/29 anonim ***** válasza:
Ne képeket küldözgessetek, hanem bújjatok össze és kész :DDDDD
2014. ápr. 15. 15:48
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem küldene ő neked képet. Csak tőled akar, hogy recskázhasson és eldönthesse, megdugna-e egyszer kétszer.
2014. ápr. 15. 15:49
 25/29 anonim ***** válasza:
semmi képp se küldj neki meztelen képet..
2014. ápr. 15. 15:53
 26/29 anonim ***** válasza:
suncusról?
2014. ápr. 15. 16:46
 27/29 anonim ***** válasza:
Küldd el nekem, és majd megmondom, érdemes-e elküldened neki :)
2014. ápr. 20. 21:00
 28/29 anonim válasza:

hú de sok rossz megközelítés van itt, anyám...

elmondom, miért ne küldj: ahogy egy értelmes válaszoló is mondta, ha tisztességes lenne, megmondaná kerek perec, hogy meztelenül akar látni, és biztos vagyok benne, hogy meg is akar fektetni. első verzió: ezt megbeszéled vele és szexeltek egyet, vagy ha te nem tartasz ott, hogy ezt megtedd, akkor is... huncutkodtok. ez viszont nem lesz több kalandnál. nagyon jó érzés, de utána még jobban fáj. sokkal sokkal jobban. a másik verzió, hogy megbeszéled vele, hogy ez nem egy jó irány, és vagy legyen köztetek komolyabb, vagy semmi. tudom, milyen szar dolog a friendzone, nagyon érzékeny terület, és rengeteg szenvedést tud okozni. az ember függője lesz a szerelme alanyának, és mint egy drogról, nem tud lejönni róla, hiába szembesül újra és újra azzal, hogy ez a kapcsolat csak pusztít. nagyon erősnek kell lenni ahhoz, hogy elszakadjon az ember, és nagyon kitartónak, hogy végül összejöjjön a másikkal, de ez ritkán sikerül. és ahogy elnézem, neked nem fog, és ez a fiú csak kihasznál. a konklúzióm az, hogy végy egy mély levegőt, és szakadj le róla. érdemes megnézni egyébként a Holiday című filmet, nem egy nagy durranás, de szerintem magadra ismernél benne.

2014. ápr. 23. 23:52
 29/29 anonim válasza:
ja, am 19F
2014. ápr. 23. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!