Ti küldenétek egy jó haverotoknak meztelen képet ha megkérne rá?
Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve ismerjük egymást de csak 1 éve lettünk nagyon jóban. Tudja hogy többet érzek iránta és többet is szeretnék mert elmondtam neki , de ő mindig azt válaszolja hogy nem tud ilyenekről beszélni. Többször megakartam vele szakítani a kapcsolatot de mindig rábeszélt hogy ne mert jó barátok attól még lehetünk. Most meg odáig jutottunk hogy képeket kér mert akkor pozitívan növök az ő szemében és az nekem jó. Nem tudom mitévő legyek mert egy lánynak legyen már tartása viszont egyszer élünk és kalandként is fel lehet fogni a dolgot. Ti mit tennétek?2014. ápr. 15. 15:18
11/29 anonim válasza:
Volt egy film, hogy a csaj küldött egy srácnak képet a melleiről. 2 perc és a kép ott volt a Fb, Twitteren, egyéb közösségi oldalakon.
12/29 anonim válasza:
Én itt is küldtem már, meg fogok is még küldeni... :)
13/29 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz buta. Persze, hogy nem küldenék neki meztelen képeket. Anyám, a 21. században van, aki ennyire óvatlan??? Nem akar tőled semmit, de megnézne pucéran... ahah persze. Vagy akár le is fekszik veled, ha fölveheti videóra és felteheti a netre, nem? Széjjel fognak alázni a férfiak, ha ilyen leszel.
14/29 anonim válasza:
Kérdező
Csak hogy értsd. Ha korrekt lenne a hozzállása egyenesen megmondaná: nagyon szeretne látni meztelenül és/vagy kiván is, és szeretne veled szexet is. Nem kezdene el ködösiteni, hogy mekkorára nősz a szemében. Egyértelműen derit. És ha esetleg mégis küldeni akarnál: Sablon háttér (pl: fehér ajtó előtt, vagy bármi ilyen beazonosithatatlan háttér) és az arcod ne legyen rajta.
15/29 anonim válasza:
Legalább a fejed ne legyen rajta:D
16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok van, azért is nem tudtam eldönteni hogy mi legyen mert 1éve minden nap beszélek vele és találkozgatunk is a sport meg rendezvények miatt. De még sosem fajult el ilyen irányba a beszélgetésünk és meglepődtem.
2014. ápr. 15. 15:34
17/29 anonim válasza:
Max a felső testemről küldenék de az egészről 100 hogy nem :DDD
18/29 anonim válasza:
küldd el nekem, aztán megmondom elküldheted-e neki
19/29 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés , mivan akkor ha ő is küld cserébe képet? én is ugyanúgy felhasználhatom ellene ha esetleg odáig fajulnának a dolgok (amit amúgy nem hiszek)
2014. ápr. 15. 15:43
20/29 anonim válasza:
nagyon be vagy indulva, mondhatunk itt bármit, te küldeni fogsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!