Ti küldenétek egy jó haverotoknak meztelen képet ha megkérne rá?
Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve ismerjük egymást de csak 1 éve lettünk nagyon jóban. Tudja hogy többet érzek iránta és többet is szeretnék mert elmondtam neki , de ő mindig azt válaszolja hogy nem tud ilyenekről beszélni. Többször megakartam vele szakítani a kapcsolatot de mindig rábeszélt hogy ne mert jó barátok attól még lehetünk. Most meg odáig jutottunk hogy képeket kér mert akkor pozitívan növök az ő szemében és az nekem jó. Nem tudom mitévő legyek mert egy lánynak legyen már tartása viszont egyszer élünk és kalandként is fel lehet fogni a dolgot. Ti mit tennétek?2014. ápr. 15. 15:18
1/29 anonim válasza:
Ne mi mondjuk ezt meg neked, ha akarod küldesz, ha nem meg akkor nem.
2/29 anonim válasza:
Lószart. Ne legyél teljesen ostoba. Kérlek, az isten szerelmére, nehogy küldj neki képet.
3/29 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.
Még a páromnak sem küldenék magamról meztelen képet, nem hogy "csak" egy barátnak.
De ha megteszed, ne csodálkozz, ha viszont fogod látni a képed xy oldalakon.
Nagyon jó próbálkozás, hogy pozitívan nősz a szemébe, aha...
Max arra lennél jó neki, hogy megdugjon, többre meg ne számíts. Csak ki akar használni.
Legyen tartásod, és ne küldj neki.
4/29 anonim válasza:
A kaland az, ha szexelsz vele. :) Az inkább necces lesz ha elküldöd neki, aztán esetleg a neten látod viszont...
Semmilyen irányba nem nősz a szemében, látni akar meztelenül, és próbál belőled kihúzni pár ilyen képet.
Én amondó vagyok ne csináld.
5/29 anonim válasza:
De döntésed, de szerintem ne küldj.
6/29 anonim válasza:
hát te tudod mert akár mutogathatja a haverjainak elis küldheti de akár a netre is kirakhatja szóval... aztán ha semmi értelme
7/29 anonim válasza:
Azért arra Figyelj, hogy mennyire jó haverod, mert lehet h másnap már az egész város a te képeidet fogja nézegetni... Nem lenne egyedi eset
8/29 anonim válasza:
Nem. Visszaélhet vele.Pláne ha ilyen marhasággal etet, hogy pozitívan nősz a szemébe.
Ezt pasiként mondom neked.Nagyon megbánhatod!
9/29 anonim válasza:
Volt egy film, hogy a csaj küldött egy srácnak képet a melleiről. 2 perc és a kép ott volt a Fb, Twitteren, egyéb közösségi oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!