Ladies Van kocsim, lakásom, iskoláim, munkám,400 feletti fizetés, súlyzózok, nem iszom, dohányzok vagy drogozok. Magam vasalom az ingeimet és nem nézem a magyar kereskedelmi csatornákat. Akkor én most hány pontot teljesítek egy 10-es jópasi skálán?
Amúgy a külsőt firtató hozzászólások jogosak, de a lehetőség sajnos nem adott, hogy kiteljesítsem a portfóliómat, ugye megértitek?
Aki a fenti részletekből még tud valami hozzávetőleges számot adni, annak megköszönöm.
Őszinte és elfogulatlan válaszom: ennyiből nem tudlak megítélni.
Ha mondjuk csak és kizárólag ezek lennének a kritériumaim egy pasi felé, akkor nyilván elérnéd a 10/10 értéket, de sajnos nem így van.
Lehet lepontozni, de nekem ezenfelül számít a külső is (magasabb-e nálam, testalkat úgy általánosságban, arcberendezés, hajzat, öltözék, ápoltság/igényesség), illetve a belső is (mennyire tudunk elbeszélgetni akár random dolgokról, mennyire illenek össze a hülyeségeink, mennyire összeegyeztethető a személyiséged az enyémmel), és nekem a kor is számít, azaz, hogy idősebb legyen az illető, mint én, de nem sokkal.
Sőt, az a helyzet, hogy a környezetemben a jópasi skálán szereplő tulajdonságok közül semmit sem soroltál fel. De komolyan. Mikor meglátok egy srácot, és meghallom, hogyan beszél, meglátom, hogyan viselkedik, akkor dől el, hogy a szememben ő a jópasi skálán egyáltalán rajta van-e. Szóval ennyiből ezt tényleg nehéz megmondani.
Bocs a hosszért.
Ha csak ennyit tudsz felmutatni, akkor
10/4
A fenti részletekből 7/10.
De nem csak azok számítanak.
És csajod van-e?
Ha igen, hány?
"Ladies Van kocsim, "
Mekkora mondatkezdés....
Némi iróniát felfedezek a kis szösszenetedbe, a humorod helyén van,de amiket felsoroltál nem ez fog vonzóvá tenni egy nő szemébe... legalábbis számomra nem.
10-ből 3 pont, de az is az iskolai végzettség és az ingvasalás miatt, de lásd vajszívűségemet +1 a humormorzsák végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!