Ladies Van kocsim, lakásom, iskoláim, munkám,400 feletti fizetés, súlyzózok, nem iszom, dohányzok vagy drogozok. Magam vasalom az ingeimet és nem nézem a magyar kereskedelmi csatornákat. Akkor én most hány pontot teljesítek egy 10-es jópasi skálán?
Figyelt kérdés
Őszinte és elfogulatlan válaszokat kérek, még a trollkodóktól is.2014. ápr. 14. 21:25
1/34 moonlightsentinel válasza:
nemtom, hogy nézel ki? :D
2/34 anonim válasza:
Nincs rajtad sapka, úgyhogy bukta van!
3/34 Nemdetalánbiztos válasza:
a luxusk*rvák körében 10-ből 100-t kapsz :D
4/34 anonim válasza:
tömjük ki!!
Ő a nagy kivétel:DDD
5/34 anonim válasza:
Nálam, mivel azzal kezdted a mondatodat, hogy "van kocsim, lakásom", nem jár pont. Nem azért, mert ez nem fontos, hanem mert Te ebben méred az ember értékét...
6/34 anonim válasza:
Hidegen hagy a lakásod, a kocsid, a munkád, a fizetésed.....ez mind nekem is van. Nem iszom, nem dohányzom....szóval, először is ha kinézel valahogy, szimpatikus vagy, bejösz, tetszel, vonzó vagy és beinditod a fantáziámat, már jó.....ha emellett vannak belső értèkeid, kedves, humoros, intelligens, okos....stb.vagy....akkor jó pasi vagy.....nálam :)
7/34 anonim válasza:
milyen kocsid van?
milyen munkád van?
évente hányszor mész nyaralni?
miket vennél nekem ha veled lennék, mint a párod?
minden hétvégén étteremben vacsoráznánk?
nem kellene dolgoznom , ha veled élek?
ha ezeket megválaszolod, akkor majd pontozok.
eddig apával voltam, 150 kiló volt, imádtam a hatalmas karjait, meg mikor a Q7 esből kiordított hogy mit nézzőőőő!
De most nyaralni van pár évig, meg úgysem tudja meg.
Szóval...?
8/34 A kérdező kommentje:
ez jó :)
2014. ápr. 14. 21:30
9/34 anonim válasza:
400k feletti fizetés? Verőlegény vagy?
10/34 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem trollkodni akartam, de eléggé hiteltelen volna a szubjektíven értékelhető belső tulajdonságaimmal operálni. Amit felsoroltam fent, ez a biztos(márameddig, ugyebár).
Viszont zavar, hogy egyetlen számot sem írtatok.
That makes me a very sad pandaaaa
2014. ápr. 14. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!