Melyik volt az a pont, amikor végleg eldöntötted, hogy külföldre költözöl, hogy ott normális fizetés és bolti árak, egészségügyi ellátás stb között élj?
én totál véletlenül kerültem ki. Akart a halál
itt kaptam munkát.
Időpont tegnap 23:51
Én is így jártam.. Eszembe sem volt, hogy elhagyjam Budapestet, mégis kint vagyok Oxfordban...Ahogy az élet sodor..
Én mondogattam egy ideje, hogy majd megyek, majd megyek, aztán a manyupos einstand tette be be végleg a kaput. Akkor bevillant az agyamba amit mondjuk sejtettem, de akkor tudatosult, hogy nyugdíjam az nem lesz. Akkor meg mit keresek ott? Öregkoromra úgyis éhendöglök, akkor ez legyen a tengerparton egy pálmafa alatt. Épp jött egy meghívásunk, összepakoltam a családot, eladtam a lakást, felszámoltam otthon mindent és ennyi.
Szombatra 21 fokot és napsütést mondanak. Ez a lényeg.
00.36-os:második vagyok.
én majdnem 9 éve kijöttem egy évre...csak jelentkeztem állásokra, az itteni egy volt a sok közül, s erre vettek fel, aztán itt ragadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!