Mi van velem, hogy ez történt?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok jelenleg. 16 éves koromtól kezdtem el bulizni. Majdnem minden hétvégén a diszkóban voltam a haverokkal. Igazi partiarc voltam. Elég sokszor sikerült összeszednem egy éjszakás kalandokat. Mindig minden hülyeségbe benne voltam. Rászoktam a cigire, sokat ittam és olykor egy-egy füves cigi is becsúszott. Elképesztő vadbulikban volt szerencsém részt venni, többször volt, hogy "eszméletlenre" ittam magam szóval tovább nem kell ecsetelnem. Azonban tavaly ősszel elkezdtem szarul érezni magamat a bulikban, oly annyira, hogy szilveszter óta nem voltam bulizni, február óta még csak alkoholt sem ittam, mert egyszerűen nem kívánom. Letettem kb. 4 hónapja a cigit is, amit nem bánok és füvet sem szívtam kb. 1 éve. Teljesen "benyugdíjasodtam", a haverok rám sem ismernek. Azt hiszik, hogy beteg vagyok. Sokkal jobban érzem otthon magam egy péntek v. szombat este. Január óta falom a könyveket és szinte teljesen "kifordultam" magamból. Lehet, hogy kiégettem kicsit? Pl. már a szexet sem kívánom, annyira, mert annyi lánnyal voltam már. Mondhatni, hogy elkezdtem a lelkemmel foglalkozni. De ez az egész dolog még számomra is váratlanul jött.2014. ápr. 14. 19:42
2/6 anonim válasza:
Kezdesz felnőni,megkomolyodni,kicsit későn érő típus lehetsz.
3/6 Ahol megállt az idő válasza:
Csatlakozom az első 2 válaszolóhoz. :)
4/6 anonim válasza:
Benőtt a fejed lágya. Pacsi Srác!
5/6 anonim válasza:
Az a gond a történeteddel hogy kevesek képesek beismerni, és változtatni, mert ha elhiszed ha nem, minden 3. gyerek szeretne hasonló életet élni. Nem hazudok mi is füvezünk meg iszunk is általában, de azért éjszakás kalandok sose voltak a mi ismeretségünkben.
Tehát nem olyan rossz ez az élet, nem értem minek vonultál vissza.
21F
6/6 anonim válasza:
Én meg majdhogynem fordítva vagyok ezzel. Tizenévesen sosem vágytam bulikra, inkább otthon ülős voltam, most viszont elkezdtem azt érezni, hogy vágynék erre a bulizós, kötöttségek nélküli időszakra.. de ezzel már elkéstem sajnos. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!