Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi történt, miért nem válaszol? Miért rideg velem?
Figyelt kérdés
Megismerkedésünk előtt kb. 2 héten át cseteltünk, akkor szép és jó volt minden. Randizgatni kezdtünk, majd együtt töltöttünk egy csodálatos hétvégét. Ám de mikor haza vitt, már nem keresett, csak én őt. Onnantól kezdve alig írt, nem érdeklődött, se jó éjt, se jó reggelt. Ezek mind meg voltak az ismerkedésünk előtt. Tegnap rákérdeztem két dologra nála, és rögtön azzal jött, hogy neki nem szimpi, hogy számon kérem, pedig csak kérdeztem pár dolgot. Este már nem is válaszolt, reggel sem írt. Megkérdeztem tőle, hogy akkor lezárhatjuk végleg ezt az egészet? Megnézte, de válaszolni nem is válaszolt. Nem értem mi lehet a gond, miért lett ilyen.2014. márc. 4. 09:01
1/11 anonim válasza:
Nem jöttél be neki. Vedd már észre, ha valami lezárult. Ne ovis módjára erőltesd hogy nyögjön valamit, mikor a pasik köztudottan nem ilyenek.
Egyszerűen van ilyen, hogy nem jön be a másik. Tanulj belőle és lépj tovább.
2/11 A kérdező kommentje:
érdekes, ha nem jöttem volna be neki, akkor mára nem tervezett volna programot...
2014. márc. 4. 09:05
4/11 anonim válasza:
2 Te minden pasasnál ennyire levakarhatatlan vagy?
5/11 A kérdező kommentje:
milyen minden pasinál?
2014. márc. 4. 09:16
6/11 anonim válasza:
Én egy férfitől nem tűrném ezt, nem hogy nőtől.
7/11 anonim válasza:
*Tegnap rákérdeztem két dologra nála, és rögtön azzal jött, hogy neki nem szimpi, hogy számon kérem, pedig csak kérdeztem pár dolgot
Kérdező, ezt a pasit már taszítod, nem veszed észre? Kaptál is rá finom célzást.
8/11 A kérdező kommentje:
és neked miért esik jól sértegetni a másikat? semmi rosszat nem tettem se vele, se mással.
2014. márc. 4. 09:18
9/11 A kérdező kommentje:
ő írogatott tegnap, hogy nyugi, minden rendben, de közben sza.rt a fejemre. kérdezni se lehet semmit a férfiaktól? mert ti rögtön bedurciztok?
2014. márc. 4. 09:20
10/11 anonim válasza:
Basszus kérdező, segíteni akarunk neked, hogy ne legyen nagy buktád,ne csalódj nagyot, ne tudjanak megalázni, te meg csak pampogod a szöveged ész nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!