Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kivel történt már olyan, hogy a lány kezdeményezett nála?
Figyelt kérdés
Ma este rám írt egy lány csak úgy és még fizetett is az üzenetért. Nem tudom hogy néz ki, mert csak most kértem tőle képet, de én tettem ki magamról. Ennek ellenére keresett fel, de én kicsit félek, hogy nem fog tetszeni a lány. Eddig mindig csak olyanok kerestek fel akik nem tetszettek...Lehetséges, hogy egy szép lány kezdeményez egy fiúnál? Határozottságra utal nála, de akkor is a fiú dolga lenne...2013. dec. 9. 01:07
1/14 anonim válasza:
mostanába egyátalán nem meglepö h a lányok kezdeményeznek
2/14 anonim válasza:
szoktak, élőben
ez átverés is lehet
3/14 anonim válasza:
A kérdés lefordítva hogy írni akarsz egy srácnak egy fizetős társkeresőn.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem srác. Amúgy is mért fizetett volna az SMS-ért puszta szórakozásból? Meg e levélen lehet látni, hogy azt bizony valóban lány írta csak kérdés milyen...
2013. dec. 9. 01:15
6/14 anonim válasza:
Nálam csak ronda kezdeményezett...
Szorítok!:D
7/14 A kérdező kommentje:
:D
Kösz! Megírom milyen, ha küldött képet...
2013. dec. 9. 01:23
9/14 anonim válasza:
Az csak egy sms, nem olyan drága,hogy csak a legkülönlegesebb embereknek tudjunk írni.
Amúgy meg miért ne kezdeményezne a lány :) Én jobban szeretem ha a fiú kezdeményez de ha nem akar akkor kénytelenek vagyunk mi. Ne félj tőle :) Ha nem tetszik akkor nem foglalkozol vele a továbbiakban. Ez alapján nagyon fiatalka vagy úgy gondolom, úgyhogy sajna már tudod, hogy a netes ismerkedések nagyrésze .. kérdéses. De ha érdekesnek találod kedveled akkor beszéljetek hátha lesz valami.
10/14 anonim válasza:
Nàlam az utolsò 2 kivètelével a csaj kezdeményezett. Nem is vagyok jò csajozò vagy legalàbbis igy nem biztos. De mind élőben történt nem facebookon vagy smsben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!