Miért fogta meg más kezét? Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Egy lánynak elmondtam, hogy el tudnék képzelni többet is. Erre nem mondott sem igent, se nemet, mert épp akkor jött össze valakivel, és még meglátja, hogy alakul, de amúgy fenntartással kezeli azt a pasit.
Két hétre rá láttam mással, másik pasi kezét fogta. Kérdezem, ő az új pasi? Nem, csak félreérti. Most hány pasid van? Egy sem.
Ez ilyenkor micsoda? Szimplán szeretethiány? De ez a lány nem az a ribizli-fajta, bár néhányszor megbántották.
2014. ápr. 12. 13:22
1/3 A kérdező kommentje:
véleményem szerint ő inkább még "kislány", de 24 körül van
2014. ápr. 12. 13:25
2/3 anonim válasza:
Hasonló lehet mint én. Nagyon megbántottak, és kihasználtak.. Erre másoknál kerestem "menedéket". De közben a régi pasimra gondoltam. Belül még mindig szeretem. Nagyon.
3/3 A kérdező kommentje:
óóó :( és milyen lehet annak a pasinak, akinél a menedéket kerested? Arra nem gondolsz, hogy valaki más sokkal jobb is lehetne, mint a régi pasid?
2014. ápr. 13. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!