Hol lehet ismerősöket halászni? Vigyázat, tl;dr!
Feltételezem ő is tudja, hogy az Budapest, nem pedig budapest...csak chat stílusban fogalmaz és ír, így pedig elfogadható a dolog. Egyébként süt az írásodból, hogy művelt vagy, de nekem kicsit már túl fontoskodónak tűnsz. Persze jogosan mondhatod azt is, hogy ennyiből én ne vonjak le semmilyen következtetést, lévén hogy jogom nincs hozzá, (hozzáteszem igazad is lenne valamilyen szinten) de nem ártana néha jobban ellazulnod egyes témák tekintetében. Persze ez csak az én személyes véleményem, lehet nem ez a fő oka, hogy még nem sikerült megfelelő társaságot találnod magadnak, de érdemes lenne ezen is elgondolkodnod. Tudod, a műveltség nem árt, de a humor és közvetlenség sem ölt még meg senkit ;) ha engem kérdezel, sokkal hitelesebb is.
Mindenesetre sok szerencsét, remélem hamarosan rád talál majd egy hozzád hasonló csapat és jól ellesztek!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!