Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerősöket halászni...

Hol lehet ismerősöket halászni? Vigyázat, tl;dr!

Figyelt kérdés
Abba a végzetes falba ütköztem, hogy majd' minden lehetséges ismerkedési területet kilőttem. Gimis vagyok, de a suli nem játszik, mert nincs jó hírem. Az ok irreleváns. Más középsulikból nem ismerek senkit. Szórakozóhelyekre is beugrok havonta egyszer-kétszer, néha sikerül is csatlakozni egy asztaltársasághoz, de egyszerűen nekem frusztrálóan trviviálisak és kiszámíthatóak. Másrészt ahogy látom kölcsönösen unalmasak vagyunk egymásnak és nem is vagyok elég spontán az ilyesmikhez. Nem jövök ki jól az n-edik emberekkel, valószínűleg az én hibámból. A korban hozzám illő (16-22) baráti köröm elég szűk - introvertált vagyok - és az iskolára korlátozódik, meg pár neten szerzett ismerősre, akik 100+ km-re laknak. Irodalmi estekre járok néha, de ott 40+ az átlagéletkor. Könyvtárral ne jöjjön senki, nem jár itt oda korombeli, csak 15- és 35+ évesek. Internetes alternatívák: Imádtam ezt az oldalt, sok érdekes és szimpatikus ismerőst fogtam itt, de mostánaban fogynak az újak, másrészt mindig abba a kalocsai lelkibeteg srácba futok bele, aki már a kétszázadik nickjét regisztálja és nőnek adja ki magát. Internetes társkereső oldalakkal is próbálkoztam, de nehezen találtam a környéken (~50km) olyat, aki szimpatikus volt. És ha végre találtam, nem írt vissza, mert hát mondjuk az átlagosnál jobb vagyok, de nem egy idealizált hím humanoid. Ha már társalgok egy lánnyal, akkor mondjuk ez kevésbé probléma, de ugye neten a képpel kezdődik minden. Van pár oldal a hobbijaimmal kapcsolatban, ahol fent vagyok, de ott is már minden releváns lányt megpróbáltam. Ez valahol vicces:D Nah, ennyi volt így 'hirtelen', részvétem annak, akinek annyi fölös ideje van és annyira nem tudja mivel eltölteni, hogy ezt elolvassa. Ja meg köszi:D

2014. ápr. 12. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
budapesti vagy? amúgy én viszonylag gyakran járok könyvtárba, pedig elmúltam 17, és unalmas, szürke kisegér sem vagyok, mindenki rögtön észrevesz :D szerintem az utcán leszólítós dolog működhet, legalábbis aki engem pl. leszólított és kedves-szimpatikus volt, annak megadtam a számom :) amúgy elég értelmesnek/kedvesnek tűnsz, és az irodalmi est-dolog nagyon király, kár, hogy nincs több, hozzád hasonló srác :D
2014. ápr. 12. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a leszólításos dolog is ló, meg bicskát sem kéne mindig hordanod. És ne mond, hogy nem találsz neten ismerősöket, csak akik messze laknak, mert ez nem igaz. Egyszer én is kiírtam, hogy budapesti(mert ott lakom) fiúkat keresek, és csodák csodája, jelentkeztek páran.
2014. ápr. 12. 14:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja, csak az Budapest. Az én városomban nincs semmiféle egyetem sem, szóval elég limitáltak a lehetőségek. Írtam már ki itt is kérdést, kettő jelentkező volt, abból az egyik troll.
2014. ápr. 12. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Feltételezem ő is tudja, hogy az Budapest, nem pedig budapest...csak chat stílusban fogalmaz és ír, így pedig elfogadható a dolog. Egyébként süt az írásodból, hogy művelt vagy, de nekem kicsit már túl fontoskodónak tűnsz. Persze jogosan mondhatod azt is, hogy ennyiből én ne vonjak le semmilyen következtetést, lévén hogy jogom nincs hozzá, (hozzáteszem igazad is lenne valamilyen szinten) de nem ártana néha jobban ellazulnod egyes témák tekintetében. Persze ez csak az én személyes véleményem, lehet nem ez a fő oka, hogy még nem sikerült megfelelő társaságot találnod magadnak, de érdemes lenne ezen is elgondolkodnod. Tudod, a műveltség nem árt, de a humor és közvetlenség sem ölt még meg senkit ;) ha engem kérdezel, sokkal hitelesebb is.

Mindenesetre sok szerencsét, remélem hamarosan rád talál majd egy hozzád hasonló csapat és jól ellesztek!

18/L

2014. ápr. 12. 15:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Oldottabb vagyok általában, mint most tapasztalod. A Budapestet meg arra írtam, hogy ott sokkal-sokkal többen laknak, mint itt. Nem helyesírási kötekedés volt, lévén, hogy egyébként is helyesen írta:D ("budapesti")
2014. ápr. 12. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!