Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VIGYÁZAT! MELEG KÉRDÉS! Hogy tudom kielégíteni gyermeki vágyait? Lehet túl öreg vagyok neki tényleg?
LESZÖGEZEM! CSAK TOLERÁNSOKNAK SZÓL A KÉRDÉS!
23 éves pasi vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal (most 16 éves, két hónap és 17). Eléggé komolyan vettem ezt a kapcsolatot már az elejétő fogva, és saját bevallása szerint ő is.
Mostanában szinte minden hétvégét, péntek, szombap, és vasárnap, itt tölti nálam, a többit pedig édesanyjával, akivel szintén jóban vagyok! A helyzet az, hogy mostanában kicsit szomorúnak éreztem, és végül kifaggattam mi a baja.
Azt mondta, ő is szeretne szórakozni, csak én nem megyek sehova, olyan helyre ahova ő menne, meg szeretne néha csak úgy spontán lenni (nem ő mondta így, én fogalmaztam át hogy érthető legyen mit szeretne).
A kérdésem az, mit tehetek? Én nem szeretem a disco-kat, nem szeretek moziba sem járni, igazából "anti-médiaista" vagyok -na ezt jólmegmondtam- de szeretném hogy a barátomnak is jólegyen, és nem akarom elveszíteni, valamint azt sem akarom hogy a legszebb éveit szomorúan töltse. Szerintetek Mit tudnék tenni? Hogy tudnék megváltozni? Azt sem szeretem ha más fiúkkal van együt, mert akkor meg félek h elvszíthetem....
Az a baj hogy ha egy filmet is nézünk azon gondolkodom, hol van benne az Amerikai zsidók agymosó üzenete pl....
23F
szerintem egy kicsit paranoiás vagy, és ezt csak jószándékból mondom. talán kicsit neked is engedned kellene, 23 évesen azért még nem vagy vénember, simán beleférnének hétvégi programok, akár mozi, vagy ha annyira tartasz az amerikai dolgoktól, színház - bár, nem tudom h egy 17 éves srác azt mennyire értékeli o.O. Találjatok ki közös programokat, kirándulások, vagy elmenni egy étterembe, bármi. Néha-néha azért 1-1 bulira is rászánhatnád magad :)
23/l
Bu zi vagy és zsidózol? Akkora barom vagy hogy még. Hát ők az egyik fél, akik védenek benneteket!
23 évesen meg még lehet szórakozni. Veled egy nő sem bírná ki, ha heteró lennél. Ha nem akarod elveszíteni akkor tessék kimozdulni otthonról. És legalább te ne szídd a zsidókat, a cigányokat , és senkit.
vagy megpróbálod ezt leküzdeni és néha engedni a barátodnak is, hogy oda menjetek ahova szeretne, azt csináljátok amit szeretne.
vagy ha neked te az ilyeneket nagyon nem tudod élvezni és nem is akarsz adni egy esélyt a dolognak akkor mond meg h járjon el a barátaival. vannak barátai akikkel el tud menni pl bulizni?
ti mit szoktatok csinálni?
Menjetek el egy jó kis kávézóba,csak ne nagyon fogd a kezét,a sok primitív alak miatt.
Vagy vegyetek ki a VideóTK-ból egy jó kis filmet és otthon nézzétek,mert ugye te "nem szeretek moziba sem járni, "
Vagy sétálgassatok a városban vegyetek fagylaltot.
Mást nem igen lehet javasolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!