Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok orálisan kielégíteni a párom, amikor csak akarja?
Ma reggel nem éreztem jól magam és ezért nem csináltam neki. Konkrétan megszédültem (előfordul, alacsony a vérnyomásom, ilyenkor kell egy kis idő, mire helyrejövök), leültem az ágyra, ő meg mellém ült és elővette, hogy most csináljam. Nemet mondtam, ezen megsértődött, egy szó nélkül elment. Azóta nem beszél velem, pedig minden nap szoktunk.
Nem értem, ha kéri, mindig meg szoktam tenni, de ma tényleg nem éreztem jól magam. Nem kéne ennek beleférnie egy kapcsolatba?
Úristen, dehogynem...
Egy normális pár (már ne haragudj), ha bajod van, akkor nem hogy megsértődik, hanem nem is engedné. Már nálunk is volt, hogy fájt a hasam, de örömet akartam szerezni neki, és annak ellenér,e hogy fel votl izgulva, nem engedte, inkább lefeküdt mellém és megsimogatta a pocim. Szerintem ennek így kéne működnie!!!
8 hoz csatlakozom
Én sem csináltam soha, undorodom tőle, még ilyenről nem hallottam, aki gépszerűen csinálta volna vkinek, hogy jól érezze magát.
Megkérdezhetem, hogy milyen körben mozogtok?
Értelmiségi, fizikai dolgozó stb? Nagyon kíváncsi lennék.
Van erre az egész orál dologra egy teóriám. Egyrészt alacsony iskolai végzettségűek igénylik, sőt elvárják, különben elhagyják a nőt és a másik, hogy a puhapo.ok igénylik, akiknek nincsen rendes merevedésük és akik korai magömlésben szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!