Hol lehet ismerősöket halászni? Vigyázat, tl;dr!
Figyelt kérdés
Abba a végzetes falba ütköztem, hogy majd' minden lehetséges ismerkedési területet kilőttem. Gimis vagyok, de a suli nem játszik, mert nincs jó hírem. Az ok irreleváns. Más középsulikból nem ismerek senkit. Szórakozóhelyekre is beugrok havonta egyszer-kétszer, néha sikerül is csatlakozni egy asztaltársasághoz, de egyszerűen nekem frusztrálóan trviviálisak és kiszámíthatóak. Másrészt ahogy látom kölcsönösen unalmasak vagyunk egymásnak és nem is vagyok elég spontán az ilyesmikhez. Nem jövök ki jól az n-edik emberekkel, valószínűleg az én hibámból. A korban hozzám illő (16-22) baráti köröm elég szűk - introvertált vagyok - és az iskolára korlátozódik, meg pár neten szerzett ismerősre, akik 100+ km-re laknak. Irodalmi estekre járok néha, de ott 40+ az átlagéletkor. Könyvtárral ne jöjjön senki, nem jár itt oda korombeli, csak 15- és 35+ évesek. Internetes alternatívák: Imádtam ezt az oldalt, sok érdekes és szimpatikus ismerőst fogtam itt, de mostánaban fogynak az újak, másrészt mindig abba a kalocsai lelkibeteg srácba futok bele, aki már a kétszázadik nickjét regisztálja és nőnek adja ki magát. Internetes társkereső oldalakkal is próbálkoztam, de nehezen találtam a környéken (~50km) olyat, aki szimpatikus volt. És ha végre találtam, nem írt vissza, mert hát mondjuk az átlagosnál jobb vagyok, de nem egy idealizált hím humanoid. Ha már társalgok egy lánnyal, akkor mondjuk ez kevésbé probléma, de ugye neten a képpel kezdődik minden. Van pár oldal a hobbijaimmal kapcsolatban, ahol fent vagyok, de ott is már minden releváns lányt megpróbáltam. Ez valahol vicces:D Nah, ennyi volt így 'hirtelen', részvétem annak, akinek annyi fölös ideje van és annyira nem tudja mivel eltölteni, hogy ezt elolvassa. Ja meg köszi:D2014. ápr. 12. 12:41
1/15 anonim válasza:
Öcsém, te nagyon kifinomult vagy. :D Ménem villogsz a csajok előtt vmi sportkocsival? Ezeknek úgyis csak a pénz számít nem más.
2/15 anonim válasza:
Ezt elolvasni is szörnyű élmény volt. Nem csodálom hogy a kutya is elkerül...
3/15 anonim válasza:
hát én is valami ilyen cipőben járok, esetleg utcán próbáltál már meg leszólítani valakit? nekem volt már hogy összejött egy randi csak kiderült a nagy korkülönbség és ezért nem lett semmi komolyabb, de nem reménytelen :)
4/15 A kérdező kommentje:
Az utcán leszólítás még egy egész jó kipróbálatlan opció. Végül is egy próbát megér. köszi:)
2014. ápr. 12. 12:51
5/15 A kérdező kommentje:
jöhetnek még ötletek, ha vannak
2014. ápr. 12. 12:54
6/15 anonim válasza:
Hé, én 15 vagyok és járok könyvtárba! Bár könyvesboltba inkább. Próbáld meg egy könyvesboltban.:P
Bocs, nincs jobb ötletem.
Miért nincs jó híred? Nekem valahogy elég szimpatikusnak tűnsz, hogy elolvastam ezt a rengeteg szöveget, bár a stílusod lehet, hogy sok embert taszít.
Nem segítettem valami sokat, mi?
7/15 A kérdező kommentje:
Könyvesboltba nem járok. Nem vágyok rá, hogy enyém legyen a könyv amit olvasok, így jóval olcsóbb a könyvtár. A suliban meg ijesztőnek tartanak, részben a modorom miatt.
2014. ápr. 12. 13:18
8/15 anonim válasza:
Ijesztőnek? Értem. Ebből nem igazán derül ki, hogy milyen a modorod, de kétlem, hogy ijesztő.
9/15 A kérdező kommentje:
Ennek őszintén örülök:D Anno bmx-es koromban megszoktam, hogy mindig van nálam egy bicska, zsebkés, ha kell bicót szerelni. Ugyan már nem bmx-ezem nagyon rég, de eme jó szokás megmaradt.
2014. ápr. 12. 13:28
10/15 anonim válasza:
Suliba lehet kést vinni?:O
Lehetséges, hogy le kéne szoknod erről a jó szokásodról, és minden menne, mint a karikacsapás. Jó, tudom, hogy nem ilyen egyszerű, de jó kezdés lehet. Csak tipp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!