Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ismerkedek egy...

Mit csináljak, ismerkedek egy igazi bombázó szépséggel, de a fogai borzasztóak?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy tipikus csinos szép lánnyal, azaz igazi bombázó fajta. Ápolt, elegáns, csinos, nagyon szép.

De a fogai borzasztóak, mert valami zománc genetikai betegsége van. Ti mit csinálnátok? Mit csináljak?

Ilyen neki kb:

[link]

2014. ápr. 12. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor még viszonylag idős is, ha egyetemet végzett akkor is dolgozik 1-2 éve amiből már összegyűjthette volna.
2014. ápr. 12. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig nekem is csúnyák voltak a fogaim, örököltem, hogy gyorsan romlanak és hogy csak úgy pattog le a zománc róla és bebarnult, szuvasodott, minden baja volt, pedig igényes vagyok és sokat mostam.

Aztán nem bírtam tovább, összegyűjtöttem a pénzt, és 130 ezer Ft-omba került, hogy gyönyörűszép koronákat tettek rá. Nagyon élethű, és egyáltalán nem zavar.

Hogy megcsináltatja-e, az csak 2 dolgon múlik:

- elhatározza-e magát

- van-e rá kb. 100-130e Ft-ja

Ha csak az első négyet megcsináltatná, már az nagyon sokat dobna a mosolyán.

Ha nem tudod így elfogadni, akkor sztem hagyd ezt a lányt, mert biztosan van olyan ember, aki mindenével együtt elfogadja.

2014. ápr. 12. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!