Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy találom meg az igazit?...

Hogy találom meg az igazit? Mit kell csinálnom hogy rátaláljak?

Figyelt kérdés
15 vagyok, hiszek Istenben és abban is hogy mindenkinek van egy párja (igazi) aki csak neki lett teremtve.

2014. febr. 25. 21:17
 1/6 juliusboldog válasza:
Ne görcsölj rá semmire, attól, hogy folyton ez jár az eszedben és teljesen ráparázol nem segíted a dolgot. Közhely, de váratlanul szoktak általában történni az olyan találkozások/események, amik ilyen szempontból előreviszik a vágyaid. Nem maradsz egyedül, fiatal vagy még, előtted az élet és egy csomó tapasztalat.
2014. febr. 25. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem akarom nagyon elvenni a kedved de a "nagy Ő", az igazi nem létezik.

Mindenkinek vannak hibái és az lesz majd az igazi akit úgy fogadsz el, hogy a hibáit jobban szereted mint azt ami egyébként is tetszene. :)

2014. febr. 25. 21:21
 3/6 Ocala ***** válasza:
Hajrá,majd ráérsz később is ezen töprengeni , én majdnem 20évesen még rohadtul messze vagyok az "igazi"tól, de attól függetlenül volt már jópár kapcsolatom és annyira egyiket se bántam meg,szóval inkább még várj ezzel az igazi témával ha rám hallgatsz :)
2014. febr. 25. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerkedj interneten is akár, persze csak óvatosan, ha ismerkedsz valakivel ne találkozzatok egyből, csak 2-3 hónap múlva, de nem csak interneten lehet ismerkedni, bárhol, de soha ne görcsölj, és ha nem sikerül megtalálni egyből az igazit ne add fel, én például ezen az oldalon találtam meg az igazit, és már 2 éve együtt vagyunk :)
2014. febr. 25. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor én vagyok az. Ha meleg fiú, akkor is, de abból nem lesz semmi, bocs.
2014. febr. 25. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Interneten nem akarok ismerkedni, az utolsó kommentelőnek külön köszönöm a választ :DDD
2014. febr. 26. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!