Szerintetek mit kéne csinálnom?
19 éves fiú vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Nem vagyok csúnya egyáltalán, jó testfelépítésem van stb. Egyik barátnőm mondta, hogy túl kedves vagyok a lányokkal, emiatt nem jön össze egy kapcsolat se. Szerintetek ezen hogy változtassak? Úgy érzem, ha azzal hogy nem vagyok kedves vagy nyomulok, nem magamat adnám, csak színészkednék, ami meg nem az én stílusom...
Előre is köszönöm a válaszokat :)
legyél velük őszinte is,de az az igazi őszinte azokat bunkónak nevezik sokan:D
amúgy meg kedvesen is lehet nyomulni
olyan nincsen, hogy túl kedves. azzal van baj, mikor egy leheletnyit lehet érezni, hogy megjátszod. hogy kedveskedni akarsz. mikor látszik rajtad a várakozás, hogy én mit szólok hozzá, hogy ilyen jó fej voltál, hogy virágot hoztál.
nincs olyan, hogy túl sok kedves szó vagy túl sok ajándék, ha nem kötelességből van, mert tudod, hogy ha van valakid, akkor annak így kell a kedvében járni.
szóval ne legyen szolgálat, és legfőképp ne lehessen érezni, hogy cserébe kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!