Az igazi nagy mesterekhez fordulok, mit hogy?
Figyelt kérdés
Olyan emberektől kérek tanácsot,akik bármilyen/bárhol tudnak nőzni. :) Szóval van egy lány,tőlem 15 kmre lakik,nem ismerjük egymást,de én már kb..láttam 3x,elsőre is megtetszett,utána kutattam egy kicsit,olvasgattam ask.fm jét,és a gondolkodása miatt még jobban megtetszett. Szeretnék vele jobban megismerkedni,és talán később kezdeményezni is egy kapcsolatot, szóval a bakker az az,hogy nem tudom hogy hívjam fel magamra a figyelmet,hiszen ez...internet,nem jelölhetem csak úgy facen,és ráírni hogy 'szia,mizu?' kellene valami alap kis ismeret,hogy facebookon utána beszélgethessek vele,majd ha jóba lettünk,találkozót is beszélhessünk meg,szóval? ki mit tud ilyen esetekre,kíváncsi vagyok ilyen nehéz helyzetben mit tudtok mondani?2014. ápr. 5. 02:11
1/8 anonim válasza:
"olvasgattam ask.fm jét,és a gondolkodása miatt még jobban megtetszett"
Ez így elég ellentmondásos.
2/8 anonim válasza:
Írd ki normális időben, 2kor elképzelheted mekkora nagy Don Juan ok vannak fent.
3/8 anonim válasza:
ask.fm oldalán tegyél fel neki kérdéseket bla bla bla utána kérd el a facebookját és ennyi.
6/8 anonim válasza:
"olvasgattam az askfm-ét.."
lol inkább haggyad azilyen swag yolo csajokat
7/8 anonim válasza:
Ask.fm-en normális gondolkodású emberek nincsenek. Egyébként az egyetlen dolog, ami számít, h külsőre bejössz-e neki. Ha igen, össze fog jönni veled. Ha nem, nem.
8/8 LeftBehind válasza:
"Az igazi nagy mesterekhez fordulok" - szóval...akkor mit is keresel itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!