A fiatal lányoknak miért nem jó egy fiú sem szinte, miért ennyire válogatósak, felszínesek, főleg a külsőt tekintve?
Figyelt kérdés
Lehet azért nem értem, mert fiú vagyok és külsőre elég sok lány tűrhető, de persze lehet msá vagyok, mert nekem a személyiség számít igazán, a külsőben elég, ha elmegy és kész, nem kell tökéletes cicaba, remélem érthető, hogy értem. Csak,ha egy lány jó fej és nincs durávn elhízva simán tudok vonzódni hozzá, de a lányoknál mintha minden a külsőről szólna, ezek szerint ennyire fontos a magasság, testtömeg és helyes, férfias pofika? Míg mi fiúk inkább a belsőt nézzük, külsőre meg túl sok lány is bejön, de személyiségre, szinte egy sem felel meg nekem.2014. ápr. 10. 23:58
11/11 anonim válasza:
9: persze, hogy vannak barátaim, bár a férfi-nő barátságnak nem vagyok a híve, így inkább barátnőim vannak, és haverok, akik férfiak. A barátaimat nem a külső alapján válogatom meg természetesen. De azt is természetesnek tartom, amit fentebb leírtam. Hogy kapcsolatba csak olyan emberrel tudnék lépni, akit az első pillanattól kezdve vonzónak találok. Hiába vannak körülöttem olyan srácok akár 5-6 éve is, akikkel tök jóban vagyunk, eljárunk együtt szórakozni, sokat beszélünk. Ha külsőre egyáltalán nem tetszenek, akkor 5-6 év remek, akár barátinak nevezhető kapcsolat után sem jutna eszembe párkapcsolatba lépni velük. Nem tudom, mi ebben a nehezen érthető, és az el nem fogadható hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!