Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek válogatósak a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek válogatósak a mai fiatal lányok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Többségük igen. De mindig vannak kivételek.
2013. febr. 26. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Mé? Régen csak a rondákkal jöttek össze?
2013. febr. 26. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Hát eléggé, de aki küzd értük annak beadják a derekukat.
2013. febr. 26. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább keresik a figyelmességet és a törődést, ami régen nem volt túl nagy szempont! (mármint kb. 100 évvel ezelőtt!)
2013. febr. 26. 17:16
 5/10 anonim válasza:
Igen, kimondhatatlanul válogatósak és ami a legrosszabb, hogy már kezd kihalni belőlük a rendes, érzelmekkel, kedvességgel rendelkező rész is, egyre szívtelenekbbek, önzőbbek, agresszívebbek. Én ilyen lányokhoz már nem tudok vonzódni, hiába szépek külsőre. A másik meg a csúnya lányok, na ők is eléggé magasra tették a mércét, de nekem már nem kéne csúnya lány, mert adtam esélyt egynek és csúnyán kihasznált csak.
2013. febr. 26. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt embere válogatja. Nem lehet általánosítani, sem korra sem nemre. Egyébként is, ki az, aki nem válogatna, ha van neki miből???
2013. febr. 26. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem írónak! Arról nem is beszélve, hogy azt mondják a férfiak hagyatkoznak a vizuális dolgokra, a nők hajlamosabbak a belső dolgokat is figyelembe venni párválasztáskor! De ez nem általánosítható! Ha mondjuk(férfi részéről nézve) egy kapcsolat barátságra épül.
2013. febr. 26. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:
80%uk az. 10%uknak tök 8 hogy ki. maradék 10% a normális és a foglalt kategória.
2013. febr. 26. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó, hogy azok. Nekem vannak elvárásaim, nem jönnék össze az első emberrel, aki jól néz ki.

A másik meg az, hogy ha nem válogatnék, összejönnék valakivel, aki nem tetszik, se neki, se nekem nem lenne jó...

A belső is feleljen meg. Nincs olyan ember, aki ne lenne válogatós.

2013. febr. 26. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:

22:25

erre ezért mérget ne vegyél. Ezen az oldalon is van jó pár ember akinek tök 8 hogy milyen csak lyuk legyen.

2013. febr. 27. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!