Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 16éves lány egy 23éves sráchoz nem túl fiatal?
Figyelt kérdés
Megismertük egymást és nem rég kiderült, hogy ilyen fiatal..
Kicsit személyszerint sokallom a korkülönbséget.
Ti hogy vagytok ezzel?
2013. febr. 17. 08:43
1/6 anonim válasza:
Én 24 vagyok, a barátnőm 20, de időnként azt érzem h. még van benne egy adag "gyerek" gondolkodás mód, ami egy tízen évesre jellemző. Egy 16 éves csaj szerintem ilyen szempontból még teljesen gyerek.
2/6 anonim válasza:
Szerintem itt nem a számok számítanak, hanem, hogy mennyire érett mentálisan (értsd jól!).
23F
3/6 anonim válasza:
Ismerd meg jobban, és kiderül hogy mennyire éretlen hozzád képest. Én is sokallnám egyébként, nem hiszem, hogy egy szinten mozognátok, de meg lehet próbálni.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ettől tartok énis. Nincs kedvem, se energiám "kikupálni".
2013. febr. 17. 09:09
5/6 Solarian válasza:
Hogy haveromtól idézzek: 'De igen, k.rvára.'
6/6 anonim válasza:
Azért még várj egy cseppet. Lehet, hogy te sem vagy olyan fene érett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!