Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van a "mai" lányokkal fiúkkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a "mai" lányokkal fiúkkal?

Figyelt kérdés

Én se vagyok idős, sőt! Sajnos abba a korosztályba tartozom, ahol nagyon elfajultak a dolgok,14-16 évesek. De már a kissebb gyerekeknél elterjedt az hogy (már bocsánat) r*banckodnak. Gondolom ti is láttatok már ilyeneket. De most nem is ezen van a hangsúly. Nem akarok általánosítani, de sok fiúnak az ilyen plázacica lányok kellenek. Mű az egész lány (sajnos) és nekik ez kell. A lányok sem (nem mindenki) makulátlanok ilyen téren. Nekik is a "cuki,helyes,közismert, népszerű" fiú kell. És ezek a kapcsolatok nem hosszú életűek. Csak a külső a lényeg. Senkit sem érdekel hogy milyen vagy, csak legyen convers táskád és 6kgnyi sminked...

Ha egy lány vagy egy fiú már nem olyan mint a tömeggyártmányok, akkor őt már kitagadják a "társadalomból". Én speciel nem vagyok az a csini, sminkes,ruhára költöm a pénzem lány. Nem érdekelnek a divatvilág rejtelmei. De sajnos sok embert csak ez érdekel. Nem mondom hogy csodálatosan szép vagyok, de azt sem hogy ronda. Egy teljesen normális lány.

Régen a fiúkat a pc, xbox és egyéb játékok érdekelték, és a sportok. Ma meg ha ez iránt érdeklődik valaki, csak körbe röhögik. Mint engem is, csak mert lány létemre xboxozok ://

Nem értem hogy minek köszönhető az a borzalmas változás?

Mi van mostanság az emberekkel? :\

Nem akarok általánosítani :)

2013. febr. 18. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Az van mostanság hogy túl sok TV-t néznek.
2013. febr. 18. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A média ezzel tömi az emberek fejét.. Lassan már tömegcikkek leszünk, elvész az egyéniség, a stílus. Olyanok leszünk, mint a robotok. Ne én ezért nem nézek tv-t és nem olvasom a pletykalapokat...
2013. febr. 18. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Én 2005ben kezdtem a középiskolát, tehát már kijártam. Akkor is a népszerű fiúk voltak a menők a lányoknál. Meg divat volt a converse, D&G, Ed Hardy. Iphone szerencsére még nem volt akkor :D

Majd kinövik...

2013. febr. 18. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Erős megfelelési kényszer jellemző erre a korban, főleg a kortársak felé. Sok ember inkább beáll a sorba, mint vállalja a konfliktust a különcsége miatt. De ez más korokban is így volt. A gond az, hogy ma az elvárás másmilyen irányú.
2013. febr. 18. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég szar helyen élhetsz...:D
2013. febr. 18. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ma is meglehet találni a rendes lányokat/fiúkat, csak őket nehezebb észre venni.
2013. febr. 18. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint régebben. Ne aggódj, 5-10-50 éve is ugyanez ment, csak az emberek miután felnőnek, elfelejtik ezt.
2013. febr. 18. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
szia én is ebbe a korosztályba tartozom és egyáltalán nem érzem magam rib*ncnak.ugyanúgy normális átlagos kinézatű lány vagyok nem sminkelem magam mert szerintem még ráér tönkretenni az arcom és a barátiamról is csak ezt tudnám mondani.én egyáltalán nem értem azokat akik olyanok akarnak lenni mint a tv-ben lévő plázacicák és tömegruhákat hordani. én így érzem jól magam és te se változz meg!
2013. febr. 20. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!