Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a "mai" lányokkal fiúkkal?
Én se vagyok idős, sőt! Sajnos abba a korosztályba tartozom, ahol nagyon elfajultak a dolgok,14-16 évesek. De már a kissebb gyerekeknél elterjedt az hogy (már bocsánat) r*banckodnak. Gondolom ti is láttatok már ilyeneket. De most nem is ezen van a hangsúly. Nem akarok általánosítani, de sok fiúnak az ilyen plázacica lányok kellenek. Mű az egész lány (sajnos) és nekik ez kell. A lányok sem (nem mindenki) makulátlanok ilyen téren. Nekik is a "cuki,helyes,közismert, népszerű" fiú kell. És ezek a kapcsolatok nem hosszú életűek. Csak a külső a lényeg. Senkit sem érdekel hogy milyen vagy, csak legyen convers táskád és 6kgnyi sminked...
Ha egy lány vagy egy fiú már nem olyan mint a tömeggyártmányok, akkor őt már kitagadják a "társadalomból". Én speciel nem vagyok az a csini, sminkes,ruhára költöm a pénzem lány. Nem érdekelnek a divatvilág rejtelmei. De sajnos sok embert csak ez érdekel. Nem mondom hogy csodálatosan szép vagyok, de azt sem hogy ronda. Egy teljesen normális lány.
Régen a fiúkat a pc, xbox és egyéb játékok érdekelték, és a sportok. Ma meg ha ez iránt érdeklődik valaki, csak körbe röhögik. Mint engem is, csak mert lány létemre xboxozok ://
Nem értem hogy minek köszönhető az a borzalmas változás?
Mi van mostanság az emberekkel? :\
Nem akarok általánosítani :)
Én 2005ben kezdtem a középiskolát, tehát már kijártam. Akkor is a népszerű fiúk voltak a menők a lányoknál. Meg divat volt a converse, D&G, Ed Hardy. Iphone szerencsére még nem volt akkor :D
Majd kinövik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!