Hogyan érhetem el, hogy belém szeressen? 15/L
Figyelt kérdés
van egy fiú, aki régóta tetszik, de nem tudom,hogy ő mit érez irántam. Sokat mosolyog rám és szoktunk beszélgetni, hülyülni is, de mindig amikor elhatározom, hogy elmondom neki, "megtántorodok". El tudom érni, hogy belém szeressen, vagy mondjam el neki és lesz, ami lesz?2014. ápr. 9. 19:19
1/6 anonim válasza:
Alapból NEM-ről indulsz, de ha elmondod neki, 50-50 hogy volt-e értelme vagy nem. De ne támadd le, először szépen jelezd, ha nem esik le neki, akkor hívd el. (Bár én megalázva érezném magam, ha lány hívna el)
2/6 anonim válasza:
mondd el, én több vagyok, mint 15 de nekem se mindig esnek le a finom jelzések, aztán már csak amikor kiábrándul belőlem a csaj akkor jövök rá, hogy mekkora egy marha voltam, hogy nem vettem észre mit akar.
3/6 treek2 válasza:
Hát én ugyan így vagyok egy lánnyal annyi különbséggel, hogy mindig csinálok egy hülyeséget és megutál egy hónapra de én továbbra is érzem iránta, hogy szerettem.De amúgy a fiuk 90% szeretné , hogy a lány mondja neki , hogy szerelmes belé nyugodtan mond el neki.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2014. ápr. 9. 19:53
5/6 Naif_Hazazi válasza:
itasd le, ha bejössz neki ugy is rád fog mászni:D
6/6 A kérdező kommentje:
xDD nem rossz ötlet, de inkább maradok a "hagyományos" szerelemvalásnál:'DD
2014. ápr. 14. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!