Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el, hogy a lány újra belém szeressen?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe lesz szinte egy éve, hogy szerelmes lett belém. Én gyakorlatilag, novembertől, éreztem mást, és nem barátságot. Áprilisba kapott észbe mindkettőnk ezügyben, és április közepétől voltunk együtt, egészen mostanáig. Azt mondta, hogy már nem érzi azt mint eddig, én viszont bármit megtennék érte. BÁRMIT. Mi változhatott ezidő alatt, amit eddig tisztán érzett, majdnem 1 éve. Hogyan érhetem el, hogy újra belém szeressen? 15/F2013. aug. 1. 15:04
1/5 anonim válasza:
Mit csesztél el ennyire? Mi csináltál ezzel az emberrel? Átcseszted a fejét?
2/5 A kérdező kommentje:
Bármit megtennék érte! Nem csesztem át a fejét, meg sem fordult olyan a fejemben.
2013. aug. 1. 15:12
3/5 anonim válasza:
Talált helyetted egy még jóképűbb fiút. Nem sokat tehetsz, ha nem tudsz jobban kinézni, mint az utódod.
4/5 anonim válasza:
2-ik Beszélj vele, még az is lehet, hogy az egész egy félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!