Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen taszítóak a mai...

Miért ilyen taszítóak a mai fiatal lányok?

Figyelt kérdés
Minden a külsőségekről, pénzről szól náluk. Annyira szánalmasak. Én marha még pár éve hittem, kerestem a megfelelő lányt, de ma már látom, hogy nem is létezik olyan... Csak a testük van, dugáson kívül másra nem is jók. Szomorú vagyok, jobban éreztem magam, amikor még hittem a mesékben. De mivel nincsenek így marad a magány. Megfelelő láyn nem létezik, mind csak az egóját fényezik, kegyetlenek, felszínesek, imádják kínozni, kihasználni a fiúkat. Nincs olyan lány, aki a testén túl érne bármit is. Egy nagy nulla mind.
2014. ápr. 8. 21:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Nem azért van leoltva, mert neki nem olyan könnyű, hanem azért mert gusztustalanul, szánalmasan nyilatkozik."

Gusztustalanul nyilatkozik, mert leírja az igazságot a lányok zöméről??!... Őszintén, te még soha egyetlenegy felszínes/anyagias lánnyal nem találkoztál még?!

2014. ápr. 9. 16:10
 22/27 anonim ***** válasza:

Ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy leírtam, hogy még nő létemre is látom, hogy sok ilyen van.

De ez nem változtat azon, hogy a kérdező szánalmasan viselkedik. Én is rengeteg értéktelen, szánalmas palival találkoztam, mégsem viselkedtem úgy, mint egy szerencsétlen méregzsák, hanem továbbléptem, és minden egyes csalódás után még inkább megtanultam valódi értékek alapján szűrni. Tapasztalataim szerint csak ez az, ami vezet valahová. Az biztos, hogy semmire nem jó, ha valaki az alja embereket elemzi, és rájuk gyűlölködik, mert azáltal csak olyanná válik leginkább, mint ők.

2014. ápr. 9. 16:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Jah, majd' kifelejtettem: Ő kategorikusan kijelentette, hogy nincsen ezeknél különb nő. Na ez az, ami egy utolsó szánalommá teszi az írását... Ha úgy fogalmazott volna, hogy "Miért ilyen taszító ennyire sok mai lány?", és nem jelent ki olyan dolgokat, hogy egyik lány sem ér többet a testénél, akkor talán még meg is próbáltam volna neki segíteni. Így esélytelen, és az is esélytelen, hogy bárki is szeresse.
2014. ápr. 9. 16:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Upside, azok után, hogy egy másik kérdésnél egy ronda fiúnak azt tanácsoltad, hogy ölje meg magát, csöndbe maradhatnál...
2014. ápr. 9. 16:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Leírtam a másik kérdésnél is, hogy sajnos nem ismered az iróniát.

Évek óta vagyok az oldalon, minden egyes nap olvasom a magukat elhagyó fiúk néha siránkozó, néha gyűlölködő kérdéseit. Évekig próbáltam segíteni, de mindenre süketek. Mégis mit kellene írni ezek után egy ilyen kérdésre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Nyilvánvalóan nem azért írta ki a kérdést, hogy tanácsot kérjen arról, hogy megölje-e magát vagy ne. :)

Provokáló, értelmetlen kérdésre nem lehet normális választ adni.

2014. ápr. 9. 16:25
 26/27 Akropusz válasza:

tény hogy minden 5. fiú páva vagyis cs*cska

tény hogy minden 3.lény plázacica/ribi/átment rajta egy fél város

de ettől függetlenül vannak normális fiúk és normális lányok! Vannak akik nem azzal törődnek hogy minél nagyobb "partit" szerezzenek... És van akire többen is buknak nem páva/ribi de őt is csak egy érdekli...

2014. ápr. 9. 18:23
 27/27 Lifeishard ***** válasza:

Nos, jó magam élő példája vagyok a fejlődésnek, ezáltal a cáfolatnak is.

Pattanásos voltam, nyüzüge, suta szemüveget viseltem és egyrészről iszonyat félénk voltam, másrészről piedesztálra emeltem a csajokat, olyan tulajdonsággal ruházva fel őket, amivel, így utólag, érettebb fejjel visszagondolva, nem is rendelkeztek... Aztán mikor egy lány iszonyat a padlóra küldött a visszautasítással (hozzáteszem a notórius nőgyűlölők kedvéért: igaz, hogy a "tipikus lekoptató dumákkal" csinálta, de tapintattal, nem megalázva!), éltem a régi öreg prosztó bölcsességgel: ha már a padlón vagy, szedj fel onnan valamit.

Elkezdtem változtatni: jobb ruhák, új frizura, kondi, és, ami a legfontosabb, TANÁCSOT mertem kérni nálam sikeresebb fasziktól a hogyanról, a VISELKEDÉSRŐL, kerestem, kutattam. A külsőmön SOKKAL könnyebb volt változtatni, mint a belsőmön, mert ez utóbbin is kellett... Hiába néztem ki jól a csajok szerint, valahogy csak nem volt elég a külső... Egy év, ismétlem, mindössze egy év (!) alatt eljutottam arra a szintre, hogy lett barátnőm, majd az azt következő időszakban nem telt el úgy egy-két hónap a szakítások között, hogy p...nci nélkül maradtam volna.

Nem volt könnyű, és bele kellett ölnöm nem kevés energiát, ez tagadhatatlan. Megtehettem volna, hogy itt osztok minden nőt, de akkor az életben nem lettek volna barátnőim. Van, akinek könnyen, zsigerből megy a csajozás, van, akinek tenni kell érte, hogy menjen. Ez nehéz, itt sírni könnyebb. Le lehet pontozni a válaszomat, mint egy durcás kislány, lehet mondani, hogy hazudok, stb. Ez nem változtat azon, hogy nekem egész jól sikerült, amíg nektek nem, mert ti itt sírdogáltok, ahelyett, hogy megnéznétek, mit is lehetne valójában tenni, hogyan lehetne változni. "Hogy önmagamért szeressen?" Persze, legyél önmagad, de úgy, hogy folyamatosan fejlődsz. Megváltozni, az alapvető értékeidet eldobni nem kell, de változtatni igen. Ha mondjuk harcsát akarsz fogni, és kukoricát használsz csalinak, a harcsa-e a "hibás", vagy Te?

Nem állítom, hogy nincsenek felszínes, egoista tyúkok, de ahogy jön a tapasztalat, megtanuljátok majd kiszűrni őket.

28/F

2014. ápr. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!