Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem vagyok olyan, mint...

Miért nem vagyok olyan, mint a többi korombeli fiatal srác? 16f

Figyelt kérdés
Tudom, gonosz pedomaci vagyok, de nem tehetek róla, nem én választottam ezt, de legjobbann a 12-13 éves lányok vonzanak, néha egy-két kislányos kinézetű 14-16 éves is bejön, de valamiért, ha tetszik egy lány és megkérdezem a korát szine 99%-ban 12 vagy 13 éves. EGy rohadt pedomacinak érzem már magam, még az első csókom is egy 13 éves lánnyal volt, igaz ő korához képest fejlett volt és részeg voltam... De miért nem lehetek én is olyan normális mmint a haverok, nekik az idősebb nők jönnek be, a milfek meg a 20-25 évesek, de nem olyanok, mint én. Engem szar ízlésűnek neveznek meg pedomacinak csúfolnak poénból.
2014. ápr. 3. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
brumm brumm. brummmm?
2014. ápr. 3. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért az odab.asz, hogy 16 évesen már részegeskedsz. Nőj fel kiskoma, és akkor majd nem a 13 éves hamvas nunijúak fognak tetszeni.
2014. ápr. 3. 21:54
 3/12 Generalis ***** válasza:

Az ön úralom sokat segítene rajtad . Én is 16 vagyok és szeretem a lányokat . De sosem perverzkedek nálam fiatalabbal max idősebbel . 16 évesen iszol nagyon szép példát mutatsz nekik .Embereld meg magad ennyi a bajod !

És ha tetszik tetszen . Hagyjad őt békén !

2014. ápr. 3. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:

2!

Nem mindenki olyan fegyelmezett mint te :) Gondolom még a vécére is nyakkendőbe jársz. Én is piálgattam már 16 évesen, meg egy csomó mindenki.

Kérdező a kérdésedre válaszolva: egy 16 éves és egy 13 éves között nem olyan nagy még a kor különbség. Remélhetőleg majd kinövöd eme ingered :D

2014. ápr. 3. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Neked ilyen az ízlsed: valószínűleg vonz a gondolat, hogy egy lány védelmező apafiguraként nézzen rád.

A pedofília egyébként az, hogy a még prepubertás lányok jönnek be.

2014. ápr. 3. 22:03
 6/12 anonim válasza:
Milyen pedomaci te kus butuska :D:D ugyanolyan kis pisis vagy, mint az a 13 éves kijányka, aki tetszik... értelmi szintben nem lehet nagy különbség... nyugodtan udvaroljál csak a 13 éveseknek, az a te szinted. :)
2014. ápr. 3. 22:04
 7/12 anonim válasza:
Az a 3 év semmi... Gondolj bele amikor 40 lesz te csak 43 szval igy mar nem nagy a kulonbseg. A bartátnom anyja és apja között 8 ev van. Szoval szerintem ez nem pedofilsag.
2014. ápr. 3. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja, meg a lányok állítólag 3 évvel hamarabb érnek. Ilyenkor ez nem számít?
2014. ápr. 3. 22:05
 9/12 anonim válasza:

Egy ismerősöm ugyanebben a helyzetben van.

Ő 17 éves, nagy nehezen rájöttem ő azért van így mert bennük látja még az őszinteséget.

Rákérdeztem és döbbenten nézett rám. És csk ennyit mondott: A mindenit tényleg.

Nem lehet hogy valami hasonló dolog van a háttérben ?

2014. ápr. 3. 22:13
 10/12 anonim válasza:

Csak azért írtam ezt le..mert ez nagyon nem jó gondolkodás.

És a szörnyű az hogy nem, vagy ezzel egyedül

2014. ápr. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!