Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek erről? Van...

Mi a véleményetek erről? Van ebben igazság? Egy lány után addig kell járni amíg el nem érsz arra a pontra mikor neki kell tenni lépéseket ahhoz hogy közelebb kerüljön hozzád. Ha ezt nem teszi . Nem érdemes várni rá.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez a kullancs taktika. Értelmes lány sokkal elöbb elküld a pi-ba.
2014. ápr. 8. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ah, ne legyél már ennyire ragaszkodó! Ha valakinek nem kellessz, akkor úgyis zaklatásnak fogja venni ezt az utána mászkálást! Nekem is van olyan ismerősöm, aki még 4 lekoptatás és 3 év után is azt hiszi, hogy majd valamikor össze fogok vele jönni, de ez soha nem fog megtörténni, mert egy arrogáns, nagyotmondó, hazudozó paraszt. De legalább úgy hazudna, hogy tudná mikor kinek mit mondott, de nem...
2014. ápr. 8. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
2. Ja, az ilyen megrögzött hazudozók általában segghülyék. Vagy csak az okosabbak nem buknak le?
2014. ápr. 8. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyrészt megrögzött, másrészt pedig borzasztó önbizalomhiányos, amit az arroganciájával és a nagyotmondásával próbál kompenzálni. Komolyan azt hiszi, hogy le tud eléggé fárasztani a hülye dumáival ahhoz, hogy összejöjjek vele, mikor pont ez taszít benne. 5 év alatt sehová nem fejlődött a személyisége, ugyanott tart közel harminc évesen, mint mikor annak idején megismertem, 25 évesen. Ha kicsivel több esze lenne, jobban tudna manipulálni, de így tiszta röhej a srác.
2014. ápr. 8. 12:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem egyrészt megrögzött, másrészt pedig borzasztó önbizalomhiányos, amit az arroganciájával és a nagyotmondásával próbál kompenzálni. Komolyan azt hiszi, hogy le tud eléggé fárasztani a hülye dumáival ahhoz, hogy összejöjjek vele, mikor pont ez taszít benne. 5 év alatt sehová nem fejlődött a személyisége, ugyanott tart közel harminc évesen, mint mikor annak idején megismertem, 25 évesen. Ha kicsivel több esze lenne, jobban tudna manipulálni, de így tiszta röhej a srác.

Akkor ez a srác a mai napig reménykedik hogy összejössz vele ha jól vettem ki a válaszokból?Egy kicsit szánalmas kategória az ilyen pasi szerintem.

2014. ápr. 8. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Négyszer koptattam le eddig, az ötödik alkalom két hete volt. Valami ilyesmit mondott, hogy "Akkor ez most biztos jó pont a számlámon, nem?" Erre én: "Kedves XY, nálam neked nincs számlád." Erre ő: "Ez a baj."

Egyszer már azzal is próbálkozott, hogy neki mennyi pénze van. És teljesen ledöbbent, mikor azt mondtam neki, hogy engem aztán nem érdekel.

2014. ápr. 8. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy nőre sem kell várni..ha igen az már régen rossz! Egyrészt a pasi lúzeeeeer aki nem válogathat a lányok között, hiszen tudom nők elítélik noha tudat alatt ehhez vonzódnak olyan pasi kell akinek van választási lehetősége azaz töb nő közül válogathat és pont az adott csajt választja..ha a csaj kikosarazná nem esik kétségbe, hiszen van mellette másik 6 lány akinek bejön....ha vár egy csajra az egyenlő azzal, hogy nem sikeres a nők körébe..nem kap tetszésnyilvánítást..nincs lehetősége randizni más nőkkel és emiatt kapaszkodik az adott lányba akinek ráadásul nem is jön be csak észre sem veszi. Olyan lányhoz kell közeledni akin látszik hogy az ember bejön neki..ezt lehett látni a jelekből és lehet érezni is a viselkedéséből nem beszélve, hogy alap dolog a kölcsönösség azaz egy lánynak annyi energiát kell belefektetni a kapcsolatba mint egy fiúnak..ha csak mindig a srác teper és a lány passzív tovább kell állni és másik lányra vagy lányokra :-D koncentrálni....szóval a válaszom: Szánalmas várni..ha vmi miatt összejönnél vele a tiszteletnek/megbecsülésnek/csaj ragaszkodásának lőttek..csak egy szánalom kapcsolat van ahol úgyis megcsalnak majd és dobnak..sok példát láttam erre..de akinek nincs önbecsülése ne várja a lányoktól se hogy becsüljék őt !
2014. ápr. 8. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért ha öt év alatt nem tudtad szerencsétlen fickót lekoptatni, akkor a te hatékonyságoddal is van valami gond.

Azzal esetleg próbálkoztál már, hogy

"Figyelj, Pista! Az elmúlt öt évben egyetlenegy pozitív élményem nem volt veled kapcsolatosan, negatív annál több. Eddig sem változtál, eztán sem fogsz. Egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy találkozzunk, beszéljünk egymással. Te össze akarsz velem jönni, én el akarlak kerülni, nem lesz közöttünk semmi, részemről csak az ellenszenv nőhet, te meg csak tovább alázod magad, és pazarlod a saját idődet, amíg én élem a saját életemet. Biztos, hogy ezt akarod?! Bocs, tudom, hogy ez most nagyon keményen hangzik, de már többször próbáltam tudtodra adni tapintatosan, de úgy látszik, hogy azt nem fogtad fel."

És utána következetesen nem kell vele szóba állni, elmenni vele... röviden csak azt kell mondani neki, hogy emlékszel, hogy mit mondtam a múltkor?

Ha valami magyarázatot kér, akkor tudasd vele, hogy nem tartozol magyarázkodással, de ha valóban érdekli őt, akkor talán megírod e-mailben, de miattad aztán ne változzon, ne ígérjen, érted ne tegyen semmit, csak hagyjon békén. Ha tesz valamit azért tegyen, hogy normálisabb legyen.

2015. okt. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!