Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan srác, akik visszatas...

Van olyan srác, akik visszataszítónak tartják az agyonsminkelt lányokat?

Figyelt kérdés

Csak én gondolom úgy, hogy gáz, ha nem tudok megkülönböztetni egy élő csajt egy próbababától?

18l

2014. ápr. 7. 00:30
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

20-as: ha-ha :D jók a képek

a 3-assal én mondjuk nem értek egyet, dehát ízlések és pofonok

kérdező:

azért ez a smink egészségtelen stb biztos van benne igazság de lehet h akkora kamu mint a Norbi update meg hasonló szájhagyomány útján terjedő dolgok... mert például az alapozóban van UV védelem ami elég fontos a bőrnek, kb az UV amitől öregszik...

ráadásul van már BB krém is, ami jót tesz

egyébként meg előbb utóbb úgyis megöregszel akkor meg már mindegy ráncos vagy e nem za a legfontosabb, úgyse néz rád senki.. a lényeg h most érezd jól magad a bőrödben... ezért sztem érthető aki sminkel mert így jobban tetszik magának

egyébként aki nagyon pattanásos az tényleg menjen kozmetikushoz kezelje krémmel, van h kijön a pattanás és akkor mit csináljon szerencsétlen? egész nap égesse magát v reggel egy kis korrektor alapozó azt kész.

meg amúgy tökjó, h azt mondod a smink egészségtelen de elküldenél valami szerencsétlent bőrgyógyászhoz ami köztudott h felír mindenféle sz .rt amivel tönkreteszi az illető a máját, gyomrát, hormonjait, és még kitduja mit... pláne h valakinél felerősítik vagy allergiás reakciót válthat fel egy gyógyszer... sztem orvoshoz az menjen aki TÉNYLEG beteg, a pattanásosság nem az (persze van extrém eset... de ami pattanásosságról itt beszélünk az nem az és a fiatal lányok nagyrészére jellemző)

úgyhogy mint ahogy a kialvatlan karikás szemmel se szaladsz az orvoshoz, sztem pár pattanás simán elbír korrektort meg alapozót.

csak két dolog van amit mindenki eleflejt aztán pampog meg terjeszti a rémmesét:

_minőségi_ sminket kell venni

esténként _mindig_ lemosni

2014. ápr. 11. 23:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Profi sminkes úgy festi nagát, hogy alig látszik, hogy ki van festve, de mégis kiemeli az arcát;)
2014. jún. 5. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!