Van olyan srác, akik visszataszítónak tartják az agyonsminkelt lányokat?
Csak én gondolom úgy, hogy gáz, ha nem tudok megkülönböztetni egy élő csajt egy próbababától?
18l
20-as: ha-ha :D jók a képek
a 3-assal én mondjuk nem értek egyet, dehát ízlések és pofonok
kérdező:
azért ez a smink egészségtelen stb biztos van benne igazság de lehet h akkora kamu mint a Norbi update meg hasonló szájhagyomány útján terjedő dolgok... mert például az alapozóban van UV védelem ami elég fontos a bőrnek, kb az UV amitől öregszik...
ráadásul van már BB krém is, ami jót tesz
egyébként meg előbb utóbb úgyis megöregszel akkor meg már mindegy ráncos vagy e nem za a legfontosabb, úgyse néz rád senki.. a lényeg h most érezd jól magad a bőrödben... ezért sztem érthető aki sminkel mert így jobban tetszik magának
egyébként aki nagyon pattanásos az tényleg menjen kozmetikushoz kezelje krémmel, van h kijön a pattanás és akkor mit csináljon szerencsétlen? egész nap égesse magát v reggel egy kis korrektor alapozó azt kész.
meg amúgy tökjó, h azt mondod a smink egészségtelen de elküldenél valami szerencsétlent bőrgyógyászhoz ami köztudott h felír mindenféle sz .rt amivel tönkreteszi az illető a máját, gyomrát, hormonjait, és még kitduja mit... pláne h valakinél felerősítik vagy allergiás reakciót válthat fel egy gyógyszer... sztem orvoshoz az menjen aki TÉNYLEG beteg, a pattanásosság nem az (persze van extrém eset... de ami pattanásosságról itt beszélünk az nem az és a fiatal lányok nagyrészére jellemző)
úgyhogy mint ahogy a kialvatlan karikás szemmel se szaladsz az orvoshoz, sztem pár pattanás simán elbír korrektort meg alapozót.
csak két dolog van amit mindenki eleflejt aztán pampog meg terjeszti a rémmesét:
_minőségi_ sminket kell venni
esténként _mindig_ lemosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!