Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan srác, akik visszatas...

Van olyan srác, akik visszataszítónak tartják az agyonsminkelt lányokat?

Figyelt kérdés

Csak én gondolom úgy, hogy gáz, ha nem tudok megkülönböztetni egy élő csajt egy próbababától?

18l

2014. ápr. 7. 00:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

hát visszataszítónak nem találom, de nem is hiányzik :D

22F

2014. ápr. 7. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő tudja már magát sminkelni. Nem kell erősen, sem sokat, de egy alapsmink dob rajta, nagyon is sokat. Minden nő szebb sminkkel, mint smink nélkül. Én nem is kezdenék olyan nővel, aki nem sminkeli magát, igénytelennek tartom őket. Ha színházban, komolyzenei koncerten vagy egy vacsorán, rendezvényen smink nélkül jelenne meg, számomra visszataszító lenne.
2014. ápr. 7. 10:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem a többi férfinak akarnak tetszeni a sminkkel meg úgy általában en bloc a jó megjelenéssel, hanem maguknak és egymásnak. Elképesztően hülye érv az, hogy ha van pasija akkor igénytelenedjen el, mert neki úgy is jó. Nem kell ránk vetíteni a szánalmas kisebbségi komplexusaitokat.

Kérdező, te meg mit értesz agyonsminkelt alatt? Ha időt és energiát szán arra, hogy elfedje a karikákat a szeme alatt, a piros foltokat az arcbőrén? Mindenki a legjobb formáját akarja mutatni a nyilvánosság előtt, egy nőnek smink nélkül utcára menni olyan, mintha büdös, használt, rongyos ruha lenne rajta. Vannak olyanok akik szerint belefér a natúr arcuk és így is elégedettek magukkal, de szerintem is valamilyen szinten önmagára igénytelen az ilyen nő.

Aki viszont rosszul sminkel, ráadásul azt is eltúlozza, az tényleg borzasztó.

2014. ápr. 7. 14:57
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
#9 es vagyok. Nekem senki ne mesélje be, hogy igénytelen az a nő/lány, aki nem sminkeli magát.. Ez baromság! Jó van akire rá fér, de most egy átlag nőt, ne azért tartsunk szebbnek egy másik szintén átlagos kinézetű nőnél, mert az sminkeli magát. Az ilyen hozzá állás miatt van annyi nőnek önbizalom hiánya. Szerintem sokkal jobb egy olyan nővel együtt lenni, aki lefekvés előtt (persze fürdés után), ugyan úgy néz ki, mint ébredés után , és nem pedig úgy, hogy amikor meg látom reggel, meg kérdezem, hogy "Te ki vagy?".. Nem lehet úgy belevágni egy kapcsolatba, hogy már az első perctől kezdve olyan elvárásaid vannak, hogy sminkelje magát, mert egyéb esetben mehet a p*csába. Viszont aláírom, hogy különleges alkalmakkor több smink kell , mert azért meg kell adni a módját, végül is én se járok mindig öltönyben :) 18/F
2014. ápr. 7. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Előző, más egy korosztályodbeli tinilány bőre, és más egy huszonéves nőé már. Amíg hamvas és kislány, addig nem is kell. Később viszont meglátszik rajta, az éjszakázás, a kimerültség, Előjönnek különböző bőrhibák is az idővel.

Nem lesz az arca más, egy sima alapsminktől, hanem kiemeli a szépségét. Ez minden felnőtt nőnek előnyös. És igen, aki kimegy karikás szemmel, tele fedetlen bőrhibákkal és lárvaszemmel az utcára, az ápolatlan, igénytelen hatást kelt. A felnőtt nőket vegyük alapul, ne a kislányokat.

2014. ápr. 7. 20:59
 16/22 anonim ***** válasza:
#15 Már odáig fajult a világ hogy már a 13-15 éves kislányok is sminkelik magukat, mert azt látják , és halják, hogy smink nélkül nem lehetnek szépek , sajnos a média ezzel butítja őket és ez a " Aki nem sminkel az igénytelen, és semmit se ér" már annyira bele épült a köztudatba , hogy muszáj sminkelniük kortól (majdnem) függetlenül mert egyébként nem veszik észre őket.. Ez az egyéni véleményem, félre értés ne essék, igazad van abba, amit írtál
2014. ápr. 7. 21:12
 17/22 anonim ***** válasza:

#14: Ezt nem teljesen értem, tehát alkalomra sminkelje magát, de egyébként ne... de mégis miért? Ez a képmutatás... amikor a barátaid, ismerőseid nem olyan fontosak számodra csak a színház burzsuj közönsége előtt akarsz teszelegni, meg persze a fotókon... igenis ha igényes egy lány sminkel hétköznap is mint ahogy tréningruhába se megy suliba v munkába...

Az meg h este ugyanazt a lányt akarod látni az 2 okból nonszensz. Egyrészt a lányok lemossák a sminket lefekvés előtt, ezt mindenki tudja akinek volt már barátnője.

Másrészt, ha te képtelen vagy a kisminkelt lányról megállapítani, hogy szép-e alapból vagy nem, akkor vagy tényleg egy egész vakolatot kent magára a csaj, de akkor amúgy nem is néz ki túl jól, vagy lehet h veled van a baj. A smink csak egy hozzáadott plusz és nem változtat annyit az illetőn hogy egy értelmes férfi ne tudja megfigyelni.

Különben meg akik elvárják h ne sminkeljen a barátnőjük az kb olyan mintha azt várnák el h ne fessék de inkább ne is mossanak hajat, ne hordjanak szép ruhákat, ne borotválják a hónaljukat... elvégre úgy a természetesek...

2014. ápr. 8. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
#17 Nem azt mondtam hogy ne sminkeljen, de nekem nem elvárás a kikent arc, ha nélküle jól érzi magát, és nekem úgyis tetszik akkor az csak plusz . És én nem a minimális smink ellen vagyok, hanem az ellen ami már tényleg sok, amikor már rajta van egy tubus alapozó, meg ki van kenve mindenféle sz*ral, erre mondtam hogy túlzás, amikor már át esett a lány a ló túlsó felére, amire én gondolok, az az, amikor egy smink elött és után képen nem ismernéd meg smink nélkül az utcán például, nekem ez a mennyiségű smink nem tetszik.. Szerintem kimondottan visszataszító, ha egy lány nyakán látszik az átmenet a barnító, és a test színe között, ez is egyfajta igénytelenség de legalább ki van sminkelve, nem? És szerintem a tényleges igénytelenséget mint pl a mosdatlanság, illetve a test szört , nem lehet egy napon említeni a smink nélküli állapottal, mint ahogy mondtad, a smink csak plusz .
2014. ápr. 8. 20:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Látom eléggé megosztó volt a kérdés. :)

Nyilván ízlés kérdése akkor.

Én sem vagyok abszolút smink ellenes, csak például hétköznapokra minek?

Tehát pontosítva: szerintem tök egészségtelen, ha mondjuk az ember arca csupa pattanás, és erre rámázol vagy egy kilő alapozót, hogy fél méterről már látom, hogy pattogzik le az arcáról, és ugyan árnyalatbeli különbség kevésbé van, de a pattanások azért ott vannak... : 1.: ha pattanásos az ember bőre, vagy bármi egyéb szépséghiba van, arra ott a bőrgyógyászat, krémek, stb. meg lehet oldani, h ne legyenek. Főleg pattanás esetén szar, ha még rá is alapozózik az ember, ami még inkább eltömíti a pórusokat, így csak még nagyobb és gyulladtabb pattanásai lesznek az illetőnek.

Az átlag szempillaspirálban a legjobban azt utálom, hogy irritálja a szememet, így tök kényelmetlen...

Szerintem sokkal egészségesebb a bőrnek is, ha nincsen mindig mindenféle szarral agyonkenve, aki fiatal korában kevésbé sminkeli magát, annak szerintem öreg korára is esélyesebb, hogy ép maradjon a bőre.

Persze az alkalmakra való sminkelésnek szerintem sincs semmi akadálya: olyan, mint ahogy pl. egy szalagavatóra sem megy az ember farmerben...

Ja, és kedves 17-es: igenis, van, hogy smink nélkül nem ismersz föl valakit... velem már előfordult, hogy iskolatársak nem ismertek föl kisminkelve (mivel alapból nem szoktam), és váltig állították, hogy én ugyan biztosan nem fordultam meg még az ő iskolájukban...(nyilván olyan emeberekről van szó, akiket az ember csak látásból ismer: nap mint nap látja őket, és nem személyes ismerős..)

Minden esetre megnyugtató a tudat, hogy nem mindenki tartja undorítónak... Csak az arányokra lennék kíáncsi, mert nyilván egy ilyen kérdésre inkább válaszolnak azok, akik szerint a sminkből kevesebb néha több... Mert lássuk be: nagyon sokan festik magukat, többen, mint ahányan nem (legalábbis az utcán körülnézve), akkor az arra enged következtetni, hogy a többségnek ez jön be, vagy pont lesz*rja...

2014. ápr. 9. 01:53
 20/22 anonim ***** válasza:

#18-s vagyok, szerintem akkor beszéljünk konkrét állapotokról, googléztam pár elötte utána képet:

1 : amikor már nagyon sok a smink, és nem ismerném meg smink nélkül [link]

Jó, az első lány arca smink nélkül tényleg nem meggyőző, de jól tükrözi azt amire gondolok

2. Amikor kell némi smink, de szerintem ez az a mennyiség ami még bele fér [link]

Mondhatni, neki kell egy kevés smink, rajta jobban ki jött a pubertás, de ettől még szép arca lenne smink nélkül! De ahogy írtad, krémekkel lehet kezelni.

3. Amikor teljesen felesleges a smink, mert alapból annyira szép arca van a lánynak [link]

Az ilyen lányokra mondom, hogy felesleges sminkelnie

De példának ezt a lányt is ki rakhattam volna : [link]

smink nélkül jobban tetszik!

De vannak extrém esetek is: [link]

vagy ez [link]

:D :D

2014. ápr. 9. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!