Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha félénk a srác?

Mit csináljak, ha félénk a srác?

Figyelt kérdés
Alapjáraton beszédes, sokat hülyülünk, de úgy veszem észre, nem mer lépni. Van úgy, mikor kettesben vagyunk és beszélgetünk, hogy szinte menekül előlem, úgy értem járkál fel s alá, máskor meg simán többször is hozzám ér valamilyen oknál fogva. Mit mondjak vagy csináljak, hogy bátrabb legyen?

2014. ápr. 6. 12:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Vedd a kezedbe az irányítást, azzal a 15 centis irányító rúddal kezd!

:D

2014. ápr. 6. 12:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Legyél Te a kezdeményezőbb! Érintsd meg, szemezz vele, jelezd, hogy tetszik Neked!
2014. ápr. 6. 12:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Megérintettem (pl. rácsaptam a karjára:D), jeleztem felé. Nem veszi a lapot, látszik rajta, hogy akarná pl. a csókot, de zavarban van és nem meri.
2014. ápr. 6. 12:58
 4/19 anonim ***** válasza:
Akkor csókold meg :D
2014. ápr. 6. 12:59
 5/19 FIVESTAR ***** válasza:
rázd a farktollaidat:DDD
2014. ápr. 6. 13:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Én nem fogom, ez a fiú dolga. Normális válaszokat, ha lehet.
2014. ápr. 6. 13:03
 7/19 anonim ***** válasza:

@6: Akkor babám így jártál! Egyébként meg nem rácsapni kell a kezére, hanem az ideális helyzetben, megsimogatni, mélyen a szemébe nézni és közelebb hajolni hozzá.

Ha nem akarsz lépni, akkor legyél türelmes!

2014. ápr. 6. 13:07
 8/19 anonim ***** válasza:

"Én nem fogom, ez a fiú dolga. Normális válaszokat, ha lehet."

igen, elv az ővé, viszont a lányog dolga meg nem a facen való csücsörítés meg stb, így elfajul a világ manapság sajnos...... ha akarsz vmit akkor lépned kell, nem muszáj pont konkrétan megcsókolnod de adhatsz pl félreérthetetlen jelzéseket és itt jegyezném meg h a karját csapkodni nem az....

első voltam....

2014. ápr. 6. 13:20
 9/19 anonim ***** válasza:
*lányok
2014. ápr. 6. 13:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne a fiú dolga??? A pasi dolga az hogy védje a nőjét, gyerekét. Ha te meg akarod csókolni, akkor nem fogod ezt mondani a pasidnak "én nem csókollak meg mert neked kell mindig adni". Ha félénk az életbe nem fogtok össze jönni, ha a büszkeséged nem adod fel. Az meg nem jel, hogy rácsapsz a karjára. Nekem a csajok naponta csapnak a kezemre, ölelgetnek, simogatnak. Ha jeleket akarsz neki küldeni akkor keresd a társaságát,(pl.: mész valahová akkor kisérjen már el...) ne csapkodd a kezét hanem simogasd meg. Sokan azt mondják ha nézed a száját az csókra utaló jel... pl én imádom amikor nézi a csaj. :D Ha esetleg valamit megakarsz nézni, mert van valami a kezén, akkor fogd meg azt a kezet... és nézd meg... nézz a szemébe mosolyogj, (ám ha meglát téged a srác és mosolyog, biztos nagyon szimpi vagy neki) stb... Ha leesik a tantusz a tagnál akkor szerencséd van és megfogja kérdezni amit annyira szeretnél. De ha nem esik le, és te se dobod félre a büszkeséged akkor ebből nem lesz semmi. (max még valamelyik barátnőd is megoldhatná, megtudakolhatná a dolgokat)
2014. ápr. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!