Ha egy srác azt írja, h félénk típus, és alig mert rámírni, akkor ezt most vehetem őszintének? Srácok, nálatok hogy megy ez, mikor van az, h bevalljátok, h félénkek vagytok?
Nyilvan,aki nem felenk,es nem erezte magat soha annak ,az nem irja.
De mikor van ez ? Nekem van egy tippem : talan nem volt sikere eddig a lanyok teren,es ugy van vele,h oszinten megmondja,h felenk,de szeretne ismerkedni.... Nem tudom,es valoszinuleg ti sem fogjatok tudni . Igazabol velemenyekre lennek kivancsi es h kinel h megy ez.
Ez azt jelenti, hogy a fazon kamus, és ne hidd el egyetlen szavát se.
Egy félénk srác sosem mondja magáról, hogy az.Hanem azt mindig te veszed észre rajta, de ő sosem fogja ezt mondani.Csak a 2.osztályú szinészek nyúlnak ehhez az eszközhöz.
Mi az, hogy alig mert rádírni?
Rádírt? Igen. Akkor minek ragozni?
Én is van, hogy félénk vagyok, de basszus, ezt nem hangoztatom :) Ha már így indítanék, hülyének néznének :)
Persze, alapból hülyének néznek, de az az egyéniségem miatt van, és nem az idióta mondataim miatt :)
Koszonom a valaszokat.!
Hmm...erdekes,azota gondolkodtam is rajta ,de olyan ketes erzeseim vannak vele kapcsolatban. 1 evvel fiatalabb nalam,de ugy erzem,ez eleg nagy kulonbsegkent mutatkozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!