Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típus lehet férjjelölt? 3 srác
1. elvált, gyerekkel rendelkező, nagyszájú, vagány, asszonyt megcsalta
2. nem volt még 2 évnél hosszabb kapcsolata, ált. őt verik át a nők, amit úgy ad elő, hogy eleve komolyan se vette a csajt így még nevetett is, amikor a csaj lelépett
3. kedves, aranyos, de egy idő után megunják a nők
mindhárman igazán komoly kapcsolatot szeretnének.
melyik felé nyissak? vagy nyissak egyáltalán?
felém:
4 év volt a legnagyobb kapcsolat,gyerek nincs,én is kedves vagyok,okos,vicces,néha romantikus,nem dugok félre.
A fentiekhez képest,egész jó party vagyok...
2. valóban
amúgy bővült a lista
4. korrekt, volt hosszú távú kapcs-a, abból a csaj lépett ki, csak épp külsőre nem tetszik
5. tetszik, átlagember életet él, de titokzatoskodik
vagy 4. vagy az 5.
a 4. lehet, hogy megfog a kisugárzásával vagy bármivel, ha jobban megismered
az 5. pedig izgalmas..
az első három sz*rkupac
egyébként meg minek ennyire erőltetetten akarni bármelyiket? ha egyikben sem vagy biztos, akkor hol itt a kérdés? majd úgyis lesz valaki, akit te is tökéletesnek fogsz látni.. szerintem ne te vadássz egy pasira, mert ez cink
és ezt egy 17 éves lány mondja ;)
nem vadászok :)
csak elvileg nem otthon kell várni hogy bekopogjon a nagy ő, hanem tenni kell érte. én a normális határokon belül vagyok.
amúgy meg lassan 1 éve nem jön a tökéletes, hiányzik
Nem is létezik tökéletes sőt olyan sincs, hogy férj.. jelöltek jönnek mennek én legalábbis nem jutok házasságig egyikkel se
Amúgy ne mondjátok már nekem hogy a 3 sz*rkupac! Ez annyira ocsmány! Nem kell lenézni senkit!! Lehet belső értékeikben körökkel verik a 4-5-öst..
utolsó... ne mondd már, hogy az elsőnek vannak belső értékei! megcsalta az asszonyt..
a 2.nak szintén nincsenek, mert azonkívül, hogy egy szánalmas lúzer, mégcsak nem is önmagát adja...
a 3.nak talán vannak, de attól még unalmas marad (persze relatív, hogy kinek mi az unalmas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!