Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik típus lehet férjjelölt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típus lehet férjjelölt? 3 srác

Figyelt kérdés

1. elvált, gyerekkel rendelkező, nagyszájú, vagány, asszonyt megcsalta

2. nem volt még 2 évnél hosszabb kapcsolata, ált. őt verik át a nők, amit úgy ad elő, hogy eleve komolyan se vette a csajt így még nevetett is, amikor a csaj lelépett

3. kedves, aranyos, de egy idő után megunják a nők

mindhárman igazán komoly kapcsolatot szeretnének.

melyik felé nyissak? vagy nyissak egyáltalán?

2013. márc. 2. 02:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

a 3-at mondhatni ok nélkül hagyják ott a nők, relatíve rövid idő múlva(1-2 év)

jelenleg a 4-el foglalkozom. észre vettem, hogy az ő társaságában tudok felszabadult lenni és önmagam adni és folyamatosan meglepetéseket okoz (jókat tudok vele nevetni, arról beszél amiről én, egy témát ha feldobok tovább viszi a szálakat és belőlem is automatikusan jön minden, nem vagyok zavarban, nem csak magáról beszél, jelenleg el vagyok ájulva tőle amit nem hittem volna- de néha azon gondolkodom mit akarhat tőlem...tekintve hogy megbeszéltük, hogy baráti jelleggel indítunk, és ezt gyakran leszögezi, hogy "..mert barátok vagyunk, ezért ezt azt elmondhatok" - nos, aki ki akarna lépni a barátzónából, nem így beszélne. de előzékeny, udvarias, elhív ide oda, nagyon korrektnek, megbízhatónak is tűnik)szóval csak megmozdult bennem a kérdés, hogy nem tudom eldönteni lassan, hogy én kellek e egyáltalán neki. és ezt sem gondoltam volna, hogy kihívás lesz.hm

2013. márc. 8. 12:20
 12/16 A kérdező kommentje:
az 5-ös valahogy soha nem néz a szemembe, nem kér el telo számot, facen írunk még most is, úgy tűnik, mintha vagy lenne vkije, vagy nem tetszem neki. még mindig nem nyílt és őszinte, ill. nem érezhető annak.
2013. márc. 8. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen ennyit agyalni te jó ég én választok magam mellé valakit aztán csá!! El kell fogadni olyannak amilyen nekem majdnem mindegy ki van mellettem ilyen apróságokkal hogy unalom nem foglalkozom. Ne verjen ne igyon ne nőzzön ennyi nagy vonalakban.
2013. márc. 8. 14:09
 14/16 A kérdező kommentje:

értem csak az évek meg mennek

nekem nem mindegy kire pazarlom

2013. márc. 8. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem a 4-es a legjobb és egyben a befutó ;)

az ötös csak olyan nőcsábász mint a többi.. szerintem sz*rd le

2013. márc. 8. 16:03
 16/16 A kérdező kommentje:

a 4-est is feladtam

minden tökéletes, csak nem megy vele a fizikai kontakt, mert még mindig nem tetszik.

már, ha a kezem megfogja az is taszít sajnos. ennél tovább nem tudok vele menni.

2013. márc. 9. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!