Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen pasik tetszenek? Vin Diesel vagy Bradley Cooper típus?
Figyelt kérdés
Persze nem a kettő közül kell dönteni csak arra is kíváncsi vagyok. Mivel a páromnak az a mániája, hogy csak a kigyúrt kopasz a jó, pedig én speciel azt utálom... Ő azt állítja, hogy a legtöbben azt szeretik.. nos erre szeretnék választ kapni. :) sztár nevek is jöhetnek, meg ha lehet kort is írjatok! Köszönöööööööm! :D2013. ápr. 30. 17:42
3/19 A kérdező kommentje:
naa komolyan :D
2013. ápr. 30. 17:47
4/19 anonim válasza:
Bradley Cooper egyértelmű :)
Joseph Gordon-Levitt is jó :)
Jake Gyllenhaal is :)
6/19 anonim válasza:
Nekem mind a kettő bejön.
Nem bukom kifejezetten a kopasz pasikra, sőt, inkább egy kis tüsi haja legyen az illetőnek, de Vin Dieselnek határozottan jobban áll a kopaszság, mint a haj.:)
Nekem konkrétan az érettebb, kicsit vagy jobban izmosabb és sötét hajú pasik jönnek be.
Szóval nekem csak azok nem tetszenek, akik nagyon vékonyak, semmi izom nincs rajtuk és szőkék.
7/19 anonim válasza:
Jim Parsons<3, Harley Alexander-Sule<3, Ryan Reynolds<3 ők nagyon bejönnek:D
9/19 anonim válasza:
hát a kopaszok nekem nem tetszenek...inkább a Josh Duhamel félék...vagy,mint Shane West [link]
14/L
10/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieknek, várom a további válaszokat! :)
2013. máj. 3. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!