Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen pasik tetszenek? Vin Diesel vagy Bradley Cooper típus?
Figyelt kérdés
Persze nem a kettő közül kell dönteni csak arra is kíváncsi vagyok. Mivel a páromnak az a mániája, hogy csak a kigyúrt kopasz a jó, pedig én speciel azt utálom... Ő azt állítja, hogy a legtöbben azt szeretik.. nos erre szeretnék választ kapni. :) sztár nevek is jöhetnek, meg ha lehet kort is írjatok! Köszönöööööööm! :D2013. ápr. 30. 17:42
11/19 anonim válasza:
Ryan Gosling
Adam Levine
Gerard Butler
érzékenyebb napjaimon Ben Barnes :D
12/19 anonim válasza:
Ryan Gosling, Matt Bomer, Robert Downey Jr., Bradley Cooper, Ian Somerhalder kevésbé szőrösen és nem csöveshajjal, Channing Tatum
13/19 anonim válasza:
A kettő közül inkább Bradley Cooper-típusa. :) Bár azért Diesel sem rossz, de inkább legyen haja, mint ne :D
14/19 anonim válasza:
amúgy én szeretem, ha bele lehet túrni a srác hajába, szóval nekem az 5-7 centis haj tetszik, a tüsi vagy kopasz vagy középen felállított nagyon nem :/ és a kigyúrt állatokat sem szeretem, inkább legyen szálkás :) és magas :) és ami fontos, hogy legyen szép mosolya :))) 16/L
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, eddig úgy fest nekem van igazam. :) De méég mindig várom a válaszokat! Köszi! :)
2013. máj. 14. 18:22
18/19 anonim válasza:
Úúú,Brenton Thwaites-t én is imádom *-*
19/19 anonim válasza:
Ryan Gosling
Danny O'donoghue
........
Meg egy picit Ralph Finnes...:3
De az elfogultság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!