Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha félénk a srác?

Mit csináljak, ha félénk a srác?

Figyelt kérdés
Alapjáraton beszédes, sokat hülyülünk, de úgy veszem észre, nem mer lépni. Van úgy, mikor kettesben vagyunk és beszélgetünk, hogy szinte menekül előlem, úgy értem járkál fel s alá, máskor meg simán többször is hozzám ér valamilyen oknál fogva. Mit mondjak vagy csináljak, hogy bátrabb legyen?

2014. ápr. 6. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Oké ha a csók és egyéb a fiú dolga, akkor a lányoknak meg a főzés és a takarítás. Így lesz kerek a világ.
2014. ápr. 6. 13:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Vicces dolog az egyenjogúság.

Viszont csak akkor áll fent, ha a nőnek épp ez kényelmes.

Nálad most épp nem.

24f

2014. ápr. 6. 13:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért első csóknál a srácnak kellene lépni. Utána már kezdeményeznék. Nem akarok nyomulósnak tűnni. Gondolom nem venné nyomulásnak, hisz nagyon jól elvagyunk, de nem kockáztatok. Én is félek picit, azért nem kezdeményezzek nála. Így elbénázgatunk egymással, úgymond. Szuper...
2014. ápr. 6. 13:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én palim is félénk volt, mégis a kezembe vettem a dolgokat, felkötöttem a gatyám és én csókoltam meg. Mégsem köveztek meg érte, sőt! Hálát adott az égnek, hogy én tettem meg, mert ő félt volna.
2014. ápr. 6. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Te se vagy még érett egy párkapcsolathoz.
2014. ápr. 6. 13:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Nálam mindig a pasik kezdeményeztek, azért nem merek talán én. Nem hinném, hogy éretlen vagyunk, de legyen férfi és lépjen. Majd megpróbálok én is jobban nyitni felé, bár eddig is igyekeztem, szerintem. Talán ha nem lenne ő is zavarban és járkálna annyit, mint a mérgezett egér, könnyebb lenne. :D Persze van, hogy csak áll előttem, zavart mosoly stb., talán akkor majd megpróbálok közeledni, valahogy.
2014. ápr. 6. 13:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha meg nem cselekszel akkor meg így jártál bogaram... Marad majd a maszti.
2014. ápr. 6. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló az én esetem is :D

És én is így vagyok vele,ahogy te is,kedves Kérdező!:)

Nem hinném,hogy ez a lány dolga...ugyanakkor,ha nem lépek,minden marad ugyanúgy mert Ő is fél kezdeményezni...

Ez a mondat totál igaz Rá is:"Alapjáraton beszédes, sokat hülyülünk, de úgy veszem észre, nem mer lépni."

Neten kezdtünk el ismerkedeni,sokat beszélgettünk facebook-on mielőtt találkoztunk...Már 4 randin túl vagyunk és még nem történt semmi:S

És én is nagyon tanácstalan vagyok! (szerintem én sem merek lépni:( )

2014. jún. 12. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem a lány dolga"

Vicces hogy masoknál valami isten tudja honnan szedett infókból keletkező taktikai harcot nevezik alakuló parkapcsolatnak.

2014. jún. 12. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!